Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a žveplenka »

- me jezi da me tok hiter stvari vržejo iz tira, moj je pa taka flegma on je za vse ja pač tko to je, men se pa trga in pol še pokazat tega ne morem ker ma on pol zmeri take argumente, da sem sam ja res je prav maš...da bi mi dal procent svoje potrpežljivosti in razumevanja
- po drugi strani pa najbrž razlog da me prenaša že tok dolg časa...
- je pa res da sem itak zadnje čase skos na robu in če gre kej narobe se mi zdi še 10x hujš kokr v resnici je
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Sem opazil, da mi čas gre ful hitrej in ful manj stresno doživljam stvari odkar hodim v fitnes :oops: :)

* Oz. ne najdem druge razlage zakaj mi zadnje trije meseci minevajo tolk hitrej od prejšnjih treh... ker obremenjen sem približno enako časovno...

* Tisti trije se mi zdijo kot cela večnost in cele zgodbe okrog učenja plesa z "bivšo"... zdele trije mesci ko ni več moja se mi pa zdi, da so minili kot tren...

* Ne vem zakaj bi mi ona upočasnjevala čas (in doživljanje), verjetno je res fitnes :lach:

----

* Drgač sm pa naenkrat postal social player :?: :roll: :) :D :cool:

* Pa še energija se tolk lepo poklapa :oops:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- nam je danes ponoči dež prekrižal načrte
- spremljam vreme in namesto dobrega, je vsak dan slabše :/
- ^^^ nimamo B plana. Če bo oddih šel po gobe, bomo delali dnevne izlete; Trst ipd. Pa lotila se bom spomladanskega čiščenja in reorganizacije omar ;D
- moram jo poklicati, da vidim kaj oni planirajo
- ^^^ čeprav se bomo mi itak čisto samostojno odločili, kako in kaj. Mi je pravzaprav vseeno, kaj bodo.

- - - - - - - -

- ura je 3.00 zjutraj in jaz ne morem spat :eek: Jutri bom kot zombi
- sem opazila, da se mi ta nespečnost pojavlja vsaj 1x/ mesec. Not good.
- sva se na hitro pogovorili z njo in, kot sem predvidevala, nje nič ne skrbi. Da valda ne more bit slabo vse 3, 4 dni. Khmmm, ja, je lahko. Se je že zgodilo, da smo kenslali dopust zaradi dežja. Pa mislila je, da imam plan B. Sorry, nimam ;D
- komaj čakam; novo travo jutri. Frizerja in frišno barvo drug teden
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- jaz imam pa bolj redek dan, da nimam nespecnosti. Plus do nedavnega me je se otrok ob nespecnosti zbujal za dojenje veckrat na noc. Zdaj zadnje par dni se ni nic zbujal, se pa zbudim za lulat in pol ne morem nazaj zaspat. Od zacetka nosecnosti naprej, zacetek 2. Trimesecja nekaj casa nisem imela teh problemov, nato nazaj… in veckrat na teden imam potem ze ob 5i budilko za v sluzbo.
- se pa trudim cim prej nazaj zaspat, nikoli ne gledam nic na telefonu/ ekranu sredi noci, v bistvu niti ure si ne upam pogledat, da mi ne bi prevec dvignilo pritiska in se bolj prebudilo, ko bi videla, koliko casa sem ze budna
- sem pa bila se najdlje budna ta teden na noc pred zdr. Pregledom 2 dni nazaj, sem celo ujela na uri, da sem bila najmanj 1 uro in pol budna, potem iz noci na sredo in na cetrtek je bilo malo manj hudo, sem prej nazaj zaspala kot iz noci na torek.
- otrok je bil na pregledu ta teden po uzju ravno za 4 dni vecji od pdpja. Moj je se ravno koncal nocno in sel na pregled z mano. Zdaj je bil ze vec pregledov zraven, dobro na unem ko ti bris uzamejo na koncu, tudi ce ni..

- jess uredila registracijo in tehnicni vceraj, sicer prisla tja in gotovine nisem imela, ugotovila da sem bancno kartico pozabla v sluzbi- jo rabim za avtomat in telefon imela skorqj cisto prazen… ampak sem na koncu uredila, imam 17 min do tehnicnega, se mi ne bi dalo se enkrat vozit..
- ups nisem sploh prebrala do konca teh sporocil od terapevtke od prejsnjega tedna, sem sele zdaj vidla d ami ponuja neke pomozne termine, sicer na enega od teh sem tudi bila toliko utrujena, da sem komaj komaj se po vec urah lezanja v postelji spravila na tehnicni okrog 18, kaj sele da bi se ob nevemkaksni uri sredi dneva vozila najmanj 30 min do terapije…
- ful ljudi odhaja z nasega oddelka, 2 sta ravno prisli s porodniske tudi, ena od teh dveh ima isto 2 fanta in isto let in mesecev razlike med njima kot jaz in se sosolka s faksa, samo da je kaksno leto mlajsa od mene..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- bedno mi je bit sama doma v petek s tamalim, moj je na enih stvareh povezanih s svojim hobijem
- me je cel dan bolelo grlo, ampak trenutno pa je cutim vec
- mi ni blizu noben iz tega oddelka manjsega, kjer sem sedaj
- ze cel teden imam po moje nespecnost, sicer danes se nisem zbudila sredi noci, sem se pa zato ob 4i ali malo pred 4o in nisem zaspala vec nazaj
- smo bili na igriscu v blizini doma danes, ma mi je kar en beden folk tam, verjetno iz okoliskih blokov, pa tamali moj hodi v en vrtec, ki je malo drugje, ne najblizje temu igriscu in kraju kjer zivimo, drugace mi je boljse vzdusje v kraju, kjer hodi tamali vrtec, kot tukaj kjer je najblizje igrisce kjer zivimo in nam najblizji vrtec, samo posledicno ne srecam na bliznjem igriscu nobenega iz njegovega vrtca… paa se malo vecji od njega so bili danes tam… mame z vozicki z unimi elektricnimi cigaretami al kaj je ze tisto in z malo vecjimi otroci zraven… karneki
- pa tamali neki pravi, da je bruhal, pol ko ga se enkrat vprasas, da ni bruhal v vrtcu, da je en iz njegove skupine n. bruhal, da je sosednja skupina isto starih kot njegova bruhala…
- ko so na zadnje dali na easistent, da se pojavlja neka viroza in Bruhanje je tudi res pravil kaksen dan prej, da je bruhal
- vceraj je pa rekel, da je enemu fantu iz njegove skupine N. nagajal in ga pljuval in en se je jokal zraven njega, ko sem ga prisla iskat, iz sosednje skupine, ga je vzgojiteljica tolazila, moj pa zraven stal in imel zogo v roki in jih gledal, je zgledlo, kot da se je uni zaradi nasega jokal…
- razmisljam, ce bi sla, ko bom nazaj v kaksno drugo sluzbo
- me firbec, kaj pa dela tisti sosolec iz faksa
- jezus, kolikor je deloval ta nas student, fajn in spimoaticen na prvo zogo, ki bo imel zdaj tudi otroka, se mi zdi kar grozno imet tipa, ki vsak dan alkohol pije, tud ce samo pivo in to omenjanje alkohola skos, tudi od drugih..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem v letosnjem petu do zdaj koristila samo 1 dan dopusta( za svoj rojstni), se pravi v malo vec kot 3,5 mesecih do zdaj
- bila v cet in petek cel dan po sluzbi sama z otrokom, zdaj je koncno on doma
- me mali tudi dns zbudil ob 4:30 in budna od takrat, spat sla pa sele malo cez 23
- jeiii vikend, dns se psihicno bolje pocutim
- imam tako katastrofo v stanovanju in kaj za naredit v stanovanju, potem mami bi bilo fajn ce bi jo na primorskem peljala kaj v trgovino dns, ne vem ali bi malo se videla s projateljicami- sla na primorsko da see malo z njimi druzim, ne vem kaj naredit, kje se me glava drzi… ampak mislim, da sem se odlocila, da bi dannasnji dan raje bila v miru doma in poskusila kaj po stanovanju naredit, bomba je, pomit po tleh po ogromno casa po vseh sobah, bi bilo fajn, se prakticno kvadratov 2x tolk kolkr bi jih rabla, samo pucat moram vec zarad vecjega stanovanja…
- ima ena nasa sodelavia, ki je tam sredina- konec 20ih tudi starse zelo blizu sluzbi, zdaj se bo prvic odselila, nekam tudi v tej sirsi okolici- ish, nek vikend sama najela, garsonjera ampak ima nekaj zemlje okrog, lahko je/ trga sadje iz dreves, borovnice okoli hise od lastnikov, ampak cena je taka( visoka menda)da nam niti ne zeli povedat, koliko bo placevala in menda se nobenemu ni… je pa v preteklosti tud naletela na cisto podrtijo, s smrdecimi zivalimi pod stanovsnjem- kmetijo, za 500e s stroski…

- nic ne kupim zase, popolnoma nic nimam vec za oblect ( nosecniskega), za novega clana nismo se nic kupili, kar imqm so zdaj majice s kratkimi- par st L- da mi grejo na trebuh, kar sem nosila konec nosecnosti pri prvem- se to mi je mama kupila… sem konec tega tedna prvic oblekla majico veliosti L( prej ssem se bluzice/ puloverje nosila M) in prvic do zdaj letos majico s kratkimi( za v sluzbo).
- sem vceraj do zdaj prvic do zdaj gledala da bi wi kaj narocila po spletu od nosecniskih oblek, zanovorojencka in za mojega tamalega zdaj na HM in Zari in se na splosno pripomocke za dojencka in pismo, kako ma to pocetje antidepresiven ucinek, prqv razvedri te… pride pa taka cifra ven, ko par stvari naberes…
- ne vem zase niti tocno al vzet m ali l za nosecniske stvari, sicer kolikor vem ima HM ful velike st, ampak od comme 2 bluzici st m, ki sem si jih sicer kupila v sosednji stavbi, ko sva sla na kosilo za moj rojstni( njegova ideja prvo, da gre se tja), so mi ravno ratale premajhne in bi bolj L rabila majic..
- za tamalega tudi ne vem, ali vzet za 2 leti/92 ali 3/ 98, ker nisem nic kupovapa prej v hm in Zari, trenutno nosi 98 majice/ puloverje, razen hlac, ki so mu vse prevelike in padajo dol 98, z izjemo CA, ker je toliko suh v trebuh… grejo pa prav z izjemo mu tudi kaksne trenirke kompleti 92 drugih firm…
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sva se odločila, da gremo. Oziroma, da bova odpovedala tik pred odhodom, če bo potrebno
- ^^^ bova pač reskirala in plačala del denarja, če se izkaže, da bo reees slabo vreme. Tam res nimaš kaj počet, če bi bil skos noter. Sem v tem primeru raje doma
- mi full odgovarja pomlad; vse lepo cveti, ni prevroče, ni (še) komarjev in lahko daljši čas uživamo na našem vrtu… Love it! :hearts:
- sva se navadila; zjutraj kavica na terasi pred službo, zvečer pa pivo :D
- bom jutri prvič sprobala masko za lase. Me prav firbec matra, če bodo zato kaj bolj sijoči in dišeči :lach: . Sem kupila eno v DM od Garniera. A tudi od vas katera uporablja masko za lase? :gruebel:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- jaz nobene maske oz zdaj zadnji cas najveckrat perem samo s samponom in potem dam gor( cist malo, za pol pumpice)ko sem ze izven banje ta pbalzam/ masko Olaplex brez izpiranja, da ne rabim niti balzama rabit in sem hitreje konec
- se nisem bila pri frizerju, ma kakih 9 mesecev ze in las nisem barvala pramenov od takrat, ma saj se je bolje drzat nazaj v nosecnosti z barvanjem…
- imamo 2 balkona, ki ju sploh ne rabimo, ok susilo s cunjami gre kdaj ven, ce se spomnimo.. prakticno sta v napoto na nek nacin ker imas slabo vest, da joh nisi pomil/ cistil ograje…
- kadit ne morem vec kar imam otroke doma, tako da mi iz tega razloga ne nucajo oz sem lansko poletje malo, prvic po prvi nosecnosti, manj kot 1 celo skatlo cez celo poletje, na enem od balkonov…
- nimamo tud nobenega pohistva/ stolov na balkonu, ma se lanski del toplega leta nisem nikoli imela casa posedat na balkonu, skos ukvarjanje z otrokom, ki je zacel tulit na vsake 20 min, ce nisi lezal zraven njega v postelji in pol se vsakic 30 min za dojenje da nazaj zaspi, zjutraj in cel vecer isto, nisi mogel nic naredit in zdaj tud nekako je malo boljse, ma bi se hitro zbudil, ce kaj ropotas okol njega, pa tavecji balkon je zrraven nase glavne spalnice, kjer tudi tamali spi…

- danes prvo noc v tem tednu prespala brez nesepcnosti, tudi tamal se ni zbudil celo noc, je sel pa malo pozneje spat, ce gre kdaj bolj zgodaj, je vecja verjetnost, da se bo zbujal…
- sem pa tudi papala fino se okol 9e ostanek brodeta in polente, cez teden sem se matrala, da ne bi se prevec zredila, hodila lacna spat in od tega tud nespecnost in ocitno tudi od zivcev od sluzbe…
- se mi je pa zato zdelo kot da imam pa mogoce malenkost boljso kozo na obrazu ta vikend
- sem ostala vceraj doma in si odpocila( da nismo sli na primorsko), smo sli pa malo v arboretum popoldan
- prvic letos sem jedla sladoled, par lizov, potem mi je vzel tamali cel kornet, ker je tako sitnaril… imajo ful okusen sladoled, samo 3 eure kepica
Odgovori