- me jezi da me tok hiter stvari vržejo iz tira, moj je pa taka flegma on je za vse ja pač tko to je, men se pa trga in pol še pokazat tega ne morem ker ma on pol zmeri take argumente, da sem sam ja res je prav maš...da bi mi dal procent svoje potrpežljivosti in razumevanja
- po drugi strani pa najbrž razlog da me prenaša že tok dolg časa...
- je pa res da sem itak zadnje čase skos na robu in če gre kej narobe se mi zdi še 10x hujš kokr v resnici je
Priznam, da... #21
Re: Priznam, da... #21
* Sem opazil, da mi čas gre ful hitrej in ful manj stresno doživljam stvari odkar hodim v fitnes
* Oz. ne najdem druge razlage zakaj mi zadnje trije meseci minevajo tolk hitrej od prejšnjih treh... ker obremenjen sem približno enako časovno...
* Tisti trije se mi zdijo kot cela večnost in cele zgodbe okrog učenja plesa z "bivšo"... zdele trije mesci ko ni več moja se mi pa zdi, da so minili kot tren...
* Ne vem zakaj bi mi ona upočasnjevala čas (in doživljanje), verjetno je res fitnes
----
* Drgač sm pa naenkrat postal social player
* Pa še energija se tolk lepo poklapa
* Oz. ne najdem druge razlage zakaj mi zadnje trije meseci minevajo tolk hitrej od prejšnjih treh... ker obremenjen sem približno enako časovno...
* Tisti trije se mi zdijo kot cela večnost in cele zgodbe okrog učenja plesa z "bivšo"... zdele trije mesci ko ni več moja se mi pa zdi, da so minili kot tren...
* Ne vem zakaj bi mi ona upočasnjevala čas (in doživljanje), verjetno je res fitnes
----
* Drgač sm pa naenkrat postal social player
* Pa še energija se tolk lepo poklapa
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)