hayley napisal/-a: 04. Apr. 2026 9:05
- pac glede na to, kar tu gor pises, deluje zelo realno, kar ti je projatelj rekel, glede spuscanja meril…
* Brez veze, da jih spuščam, ker povprečne ženske tud iščejo/-te fitnes guy-e.
* Za tolažbo mam zdej eno suhico, ve, da jo mam za tolažbo... ful mi gre na živce drgač k ji vse (vsako malenkost) moram spet plačat, ne morem več tega

OK, pač itak ji škrtarim z nagrado, mi pride naproti... itak ni nobena čist ena na ena menjava tiste, kero sem zgubil
(huje, vse drugo je zdaj slabše, precej slabše
...pač njej res ni bil problem mi pisat msg-jev in to sva redno počela, tko pristno; ampak sem pol slišal (od drugih; ko sem se prepozno mal pozanimal o njej), da v tem pač je dobra, tako "zavajanje" ji ni problem; z ostalimi ne gre tko vzdrževati stika, še z nobeno ni šlo...)
* Drgač je ql, kjut, dobro zna masirat, ujameva se v plesu... sam je po drugem dejtu že čist na
friend zone... pač ni mi tolk seksi (še?), mi je pa kjut...
----
* Kakorkoli, sva žurala skupaj z mladimi, divje je blo, ženska je super spremljevalka...
* Pol sm pa to noč opazil, da mi "potegnejo" mal močnejše, uštimane punce, tud milfice, tud starejše od mene... Kar mi je u bistvu všeč... ker te študentke so brez vsebine, če pa ženska pr 40ih zgleda dobro, je pa pohvale vredno...
* Zdej, to res postaja zanimivo, ker jaz sem trenutno telesno (pre)suh, ta hip me pa najbolj privlačijo močne, fit milfice...
* Drgač mi fitnes gre, vse se mi lepo poklopi, poškodb ni, mišice se fajn delajo, trener je res top... mi je lih danes rekel, če hočem six packe čez pol leta al čez eno leto

To niti ni bil plan... pol pa še, da ko jih bom mel, bom vedel kak bodo vse punce za mano gledale
* Jah, tak je pač svet. Izgled. Brez vsebine.
* Saj vmes imam še veliko dela na duši, psihoterapiji. Ampak, ja, po mojem to da nism bil privlačen je bil zelo velik moj problem.
* Na šihtu je sicer ful stresno, vsak dan bolj... ampak odkar delam vadbo, se me to tolk ne dotakne oz. znam uživat tud v tem... mam rad šiht (še vedno)
* Tko da danes, ko sem prihajal iz sprehoda sem prvič dobival feeling... da postajam tud jaz seksi... bolj pa še to. Da končno postajam moški in začenjam čutiti svojo seksualno energijo...
-----
* Razmišljam, če se mi bo sčasoma med psihoterapijo odprlo in bom začel tud iskati vsebino ne zgolj izgleda
* Do tega je sicer še daleč. Mal mi je razložila stvari. Skrbi jo, da ko me bo "odprla", da bom rabil tablete... je kar samozavestna, misli, da me bo odprla. Pol pa statistika. Da vsak, ki se odpre in potem ne obupa, si izboljša lajf. Lahko se mi pa poslabša, če me odpre, jaz pa potem zapadem v svoje obrambne mehanizme oz. odneham s psihoterapijo. Če vztrajam kao, bom uspešen. Kar samozavestna razlaga je to bla

Oz. zelo
straight-forward
* Po eni strani sem na vrhuncu svoje moči, to sem ji zadnjič rekel, po drugi strani pa sem še vedno ful nezadovoljen s svojim lajfom: odnosi, ženske predvsem. Tolk, da nimam nobenih zadržkov se odpret, "zrušit" in naj se zgodi kaj se mora.
* Tudi tvegat si upam, da bo morda še slabš, kakor je sedaj. Ker verjamem, da se dovolj močan, da mi bo ratalo
* Po tretji strani pa verjamem v homeopatijo, zdravo prehrano in vadbo... saj tudi sem ji rekel, da ko bo rekla, da moram k psihiatru, če bo to opazila, da bom šel... ampak da naj spoštuje, da bi najprej probal s homeopatijo rešit, ko bova na tej točki. In da povsem verjamem in razumem oz. mislim, da je ona pač skeptična do homeopatije...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)