Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- me to obnašanje utruja. Vedno bolj. Prazne obljube, same prazne obljube…
- full vesela, da se stvari premikajo. V petek je bil dan D. Full doooooobroooo! :zustimm: :yau: :hearts:
- … včeraj sva zadevo nadaljevala, v torek bo pa finish! Can’t wait!
- obožujem to vreme. Z leti mi je pomlad totalno prirasla k srcu; daljši dnevi, vse cveti, toplo je a ne vroče
- smo se končno dogovorili za play date; prideta v sredo
- bljah, it’s happening :/
- moram kupit baziliko in jo dat v lonček na teraso. Vedno pozabim…
- me prav zanima če bo vreme zdržalo do majskih počitnic, da bomo lahko morje speljali. Če bo slabo, nimaš tam res kaj početi. Držim pesti
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- napovedujejo ohladitev sredi tega tedna menda
- tamali je dobil 3 velikonocna cokoladna jajca- od mene in moje mame kinder in od moje tete od pujse Pepe( se nobenega ni odprl), mene firbec kaj je dobil od igrack notri, potem pa se enega majhnega polnjenega s coklado pri dedku zajcka( kot iz neke cokoladnice), tega je takoj celega pojedel in cokoladnega votlega zajca od tasce- mu je vceraj zjutraj samo uha odgriznil.
- jaz sem pa sebi kupila od ferrero roche jajce in pri mami dobila enega od spar znamke, notri je tak obesek z a kljuce na metulcka, cokolada morem rect, da mi bolj ni dobra kot ja v tem od spara, ki ga je moja mama dala meni( tizga ferrero roche pa se nisem odprla)

- imam danes enako kil, kot sem sla prvega otroka rodit, malo zato, ker sem ze s par kg vec zacela zdaj. Zdaj trenutno sem na +17 kg, pri prvem sem imela, ko sem bila en teden manj kot zdaj +15kg.( sem se pa ful bolj pazila s hrano kot zdaj mislim da 2/2 nosecnosti)

- morem rect da sem danes spala do 7:45, ze veliko tednov in mesecev nisem tako dolgo spala, sem sicer Ponoci se 2 x zbudila in nisem mogla takoj zaspat, ni pa trajalo zelo dolgo ta cas nespecnosti, se kr relativno hitro zaspala vseeno vsakic
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

hayley napisal/-a: 04. Apr. 2026 9:05 - pac glede na to, kar tu gor pises, deluje zelo realno, kar ti je projatelj rekel, glede spuscanja meril…
* Brez veze, da jih spuščam, ker povprečne ženske tud iščejo/-te fitnes guy-e. :twisted:

* Za tolažbo mam zdej eno suhico, ve, da jo mam za tolažbo... ful mi gre na živce drgač k ji vse (vsako malenkost) moram spet plačat, ne morem več tega :twisted: OK, pač itak ji škrtarim z nagrado, mi pride naproti... itak ni nobena čist ena na ena menjava tiste, kero sem zgubil :(
(huje, vse drugo je zdaj slabše, precej slabše :( ...pač njej res ni bil problem mi pisat msg-jev in to sva redno počela, tko pristno; ampak sem pol slišal (od drugih; ko sem se prepozno mal pozanimal o njej), da v tem pač je dobra, tako "zavajanje" ji ni problem; z ostalimi ne gre tko vzdrževati stika, še z nobeno ni šlo...)

* Drgač je ql, kjut, dobro zna masirat, ujameva se v plesu... sam je po drugem dejtu že čist na friend zone... pač ni mi tolk seksi (še?), mi je pa kjut...

----

* Kakorkoli, sva žurala skupaj z mladimi, divje je blo, ženska je super spremljevalka...

* Pol sm pa to noč opazil, da mi "potegnejo" mal močnejše, uštimane punce, tud milfice, tud starejše od mene... Kar mi je u bistvu všeč... ker te študentke so brez vsebine, če pa ženska pr 40ih zgleda dobro, je pa pohvale vredno...

* Zdej, to res postaja zanimivo, ker jaz sem trenutno telesno (pre)suh, ta hip me pa najbolj privlačijo močne, fit milfice... :oops:

* Drgač mi fitnes gre, vse se mi lepo poklopi, poškodb ni, mišice se fajn delajo, trener je res top... mi je lih danes rekel, če hočem six packe čez pol leta al čez eno leto :oops: To niti ni bil plan... pol pa še, da ko jih bom mel, bom vedel kak bodo vse punce za mano gledale :oops: :D

* Jah, tak je pač svet. Izgled. Brez vsebine.

* Saj vmes imam še veliko dela na duši, psihoterapiji. Ampak, ja, po mojem to da nism bil privlačen je bil zelo velik moj problem.

* Na šihtu je sicer ful stresno, vsak dan bolj... ampak odkar delam vadbo, se me to tolk ne dotakne oz. znam uživat tud v tem... mam rad šiht (še vedno)

* Tko da danes, ko sem prihajal iz sprehoda sem prvič dobival feeling... da postajam tud jaz seksi... bolj pa še to. Da končno postajam moški in začenjam čutiti svojo seksualno energijo...

-----

* Razmišljam, če se mi bo sčasoma med psihoterapijo odprlo in bom začel tud iskati vsebino ne zgolj izgleda

* Do tega je sicer še daleč. Mal mi je razložila stvari. Skrbi jo, da ko me bo "odprla", da bom rabil tablete... je kar samozavestna, misli, da me bo odprla. Pol pa statistika. Da vsak, ki se odpre in potem ne obupa, si izboljša lajf. Lahko se mi pa poslabša, če me odpre, jaz pa potem zapadem v svoje obrambne mehanizme oz. odneham s psihoterapijo. Če vztrajam kao, bom uspešen. Kar samozavestna razlaga je to bla :) Oz. zelo straight-forward

* Po eni strani sem na vrhuncu svoje moči, to sem ji zadnjič rekel, po drugi strani pa sem še vedno ful nezadovoljen s svojim lajfom: odnosi, ženske predvsem. Tolk, da nimam nobenih zadržkov se odpret, "zrušit" in naj se zgodi kaj se mora.

* Tudi tvegat si upam, da bo morda še slabš, kakor je sedaj. Ker verjamem, da se dovolj močan, da mi bo ratalo :)

* Po tretji strani pa verjamem v homeopatijo, zdravo prehrano in vadbo... saj tudi sem ji rekel, da ko bo rekla, da moram k psihiatru, če bo to opazila, da bom šel... ampak da naj spoštuje, da bi najprej probal s homeopatijo rešit, ko bova na tej točki. In da povsem verjamem in razumem oz. mislim, da je ona pač skeptična do homeopatije...
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- mogoce/ najverjetne iscejo fitneserje ravno tiste, ki so samske, zato pa so samske
- vezani se mi zdi, da so neke normalne/ obicajne zenske z normalnimi moskimi..
- me dela tudi zivcno in napeto to pridobivanje teze med nosecnostjo…
- naslednji teden imam naslednji pregled
- in to me dela se bolj zivcno, kaj bom prinesla za tisti sestanek po dolgem casu s svojim primarnim oddelkom in verjetno edinim, preden grem, joj pol imamo pa se neko popoldansko nesluzbeno druzenje, mi je to bolj v breme, da imam se to tisti teden na urniku.. tudi ce ne bi bilo, zakaj se je mogla vodja tega spomnit, brezvezno
- joj sluzba jutri nazaj in inspekcije
- nic kaj posebnega nisem naredila dns, sem mislila nabrati stvari, ki so bile nekoc od mojega prvega otroka, ma ne vem, ce bo kaj iz tega danes
- bo treba pogruntat, katera majca s kratkimi mi je sploh se prav, da bom imela kaj za v sluzbo…
- upam, da bo ok sluzba ta teden, brez nekih tezkih stvari in pretresov
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

hayley napisal/-a: 06. Apr. 2026 14:35 - mogoce/ najverjetne iscejo fitneserje ravno tiste, ki so samske, zato pa so samske
Z eno sem se dobil ne tolk nazaj. Ko jo vozim domov ji pač rečem, da sori, da res sem ji dal nagrado, ampak pač, da zgledam enako dobro oz. bolje od nje. (Sem lepše rekel kot to.)

Seksa pač bolje od mene (jaz itak šparam svojo energijo, če plačam sm lahk "pasiven" :twisted: ).

Postava precej slabša.

Ona meni vrne, da moj problem je zmedenost... (poleg nezainteresiranosti - dodajam sam). In to samske zelo hitro najdejo v meni te red flage. Zelo hitro ratam naprivlačen. Dobil sem že komentar, da sem faca, ampak ta komentar je hkrati pomenil no go :!:

Kdaj sem bolj zmeden, kdaj manj. Dobro, da mi je (tudi) to ozavestila. :)

Zdaj zakaj sem zmeden in nezainteresiran? Ker pač ženska ni bila nič posebnega. Pač nahajpam se na modelih, ki se mi ne zdijo nič posebnega, ker sem si okus razvadil. Pač, seks (z nekaj fejk pogovorne uverture) z njimi je dostopen, to je pa tudi vse kar dobim. (Kot droga.)

Tam sem verjetno potem vsaj zainteresiran, ker se mi dopamin dvigne, sem morda tudi manj utrujen in zmeden :rolleyes: :/

- vezani se mi zdi, da so neke normalne/ obicajne zenske z normalnimi moskimi..
Saj pač, neki bom moral najti na "normalni" ženski, da mi bo privlačna... da bom lahk tud jaz 1x postal vezani...^

Ker pač, sori, ampak neki jak moški verjetno ne bom, sem že zamudil ta vlak in očitno po naravni poti ne bom mogel nardit vtisa na ženske s katerimi seksam :rolleyes:

^Ali pa še težje. Sprijazniti se, da bom pač ostal samski.

Pač ja, zato sem pa vzel psihoterapijo po neka letih, ko sem opazil da nikamor ne pridem. Da sam pač ne znam in ne zmorem :rolleyes: :)
"Tema je tvoja svetloba.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a mmm »

* Očitno mam res "bipolarno motnjo"

* Razploženje mi fajn niha :mrgreen:

* Pač ja, nočni žur je bil hud, a domov sem prišel zamorjen... čez dan sem bil utrujen, rabil sem se spočit... zdej sm pa na-hajpan... ni prvič tako :)

* Ful sem srečen, ker sem imel preveč energije, pravkar šel malo na sprehod... res tako lep rahel, svež veter, tako lepo vreme... poslušal muzko... in je glasba bila tolk barvita...
(se mi zdi, da sem ful preveč lajfa živel in doživljal s premalo barvami, okusi, vzhičenji...)

* Tolk barvita kakor da sm zaljubljen :oops:

* Čutim pomlad, maj, čeprav smo šele aprila :)

* Tko da hvaležen sem za take trenutke :cool:

* A to pomeni, da sem bom zaljubil v svojo novo spremljevalko :?:
* Tud za prejšnjo po prvem dejtu nisem vedel kam naj z njo... in sem ob njej, čeprav je (bila) lepša od vseh, skorajda panično gledal druge ženske...
"Tema je tvoja svetloba.
Odgovori