- je tukaj super vreme, mocno sonce celi dan
- mali spi trenutno, jeii in ni mi treba zraven lezat
- je danes prvic pol noci prespal sam, 2/2, zraven moje sobe na jogiju v dnevni, tam moj spi, ko smo na obisku samo vceraj
/ to nocje bil v sluzbi
- doma je problem, ker imamo spalnico za naju, potem pa dve dodatni spalnici, cisto na drugem koncu stanovanja, vmes je ena predsoba, dnevna, pa se cel hodnik, na koncu tega hodnika sta se dve sobi in bi bilo malo predalec za tamalega da bi tam spal, ali da bi js ne vem 30 m naredila hoje v eno stran skoraj ponoci, ce bi jokal, se 4 stopnice so vmes, vsaj eo zdaj je bilo predalec, lahko bi sla midva v eno od unih dveh sob spat, ima sicer francosko 160cm posteljo ena, ma moj verjetno ne bi hotel..
- danes ponoci se je nekaj oglasilmali sem samo zaklicala, ‘tukaj zraven sem’ in potem je spal naprej
- koncno bila lacna za kosilo danes in pojedla z uzitkom, nic jedla od 10 naprej, kosilo ob 13, vmes bila 1 uro zunaj, 12 minut telovadbe z jutjuba, sem bila kot cunja lacna ze ob 12, potem se malega dojila da je zaspal pred kosilom
- prisla sita na bozicni vecer in vceraj sem tudi bila sita za kosilo
- sem zajebala, ker sem za bozicni vecer pojedla cel meni kosila v menzi v sluzbi potem pa se doma pol kremsnite in se kak prigrizek vmes, zelodec in prebava ne delata kot normalno zaradi hormonov, vse na slowmotionu, smo kupili tortice za une tujce obiske oz on je na izletu na Bledu vzel in je bilo treba pojest preden smo sli na obisk na primorsko od doma…
- me vse boli od une 12 - 13 minutne telovadbe

, je pa dober obcutek. Delala neke side planke, vse tle okoli ram me boli, zgornji del hrbta misice, spredej zgornji del trupa misice…
- je zakon cilirat pred tvjem zvecer, ker tega nisem vajena, se mi zdaj prav ne da it ven proti veceru, malo pred 18, bi raje bila kar doma in Sam doma 3 gledala