Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Odgovor Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bilo danes prav fajn sproščujoče in z veliko smeha. Že dolgo ne tako
- zanimivo, da šele sedaj vidim določene stvari… kako preprosto je nekomu drugemu urediti življenje, sam pa…
- šele sedaj vidim, da nisem dobila nobenih usmeritev, napotkov za vnaprej. Vedno so se stvari analizirale, ko je bilo že prepozno.
- upam, da bom svoje znala bolj pripraviti…
- ah ja… life :rolleyes:
- sem zjutraj ostala brez kave
- bom kupila chia semena. Sem radovedna glede okusa
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Odgovor Napisal/-a hayley »

- kristus je ta psihoterapija draga, sem zdaj koncno nasla cas, plus se opogumila, da sem odprla racun. Moja je zdaj zvisala urno postavko za 15e, odlar sem na zadnje hodila k njej pred zacetkom porodniske, pa imam racun, da sem bila 3x pri njej v oktobru, kar niti ni bil cisto cel mesec, se vseeno se mi zdi kar vrtoglav znesek…
- po drugi strani oa itak nic zase ne kupujem oz do zdaj tes dolgo nisem nic od oblek ali cevljev ali kaj podobnega…
- zmatrana sem, po tamalega morm
- prejsnji teden je moj delal 60ur tedensko, kar je malo vec kot obicajno in tako razporejeno, da sem vsak dan mogla jaz ga peljat tja in it iskat v vrtec v prejsnjem tednu
- ne vem, a je telefon naredil kaksno napako, ampak zaradi slabega pocutja niti na telefonu nisem bila kaj veliko, poleg tega da tvja/ prenosnika ne uporabljam in je telefon moj vse v enem in kljub temu mi je napisalo, da sem imela povprecno uporabo 8 min na dan… sem se tolk slabo pocutila, da mi je bolj pasalo s tamalim blodit po svezem zraku po vrtcu, kot it domov in si malo polnit svoje baterije na telefonu…
- slaba bila cez vikedn, da cisto nic nisem naredila, kar planirala, a v sluzbo pa morem kljub vsemu nazaj, ceprav za svoj prosti cas sem bila pa preslaba, da bi ga imela, samo v postelji vecinoma skos in kar je nujnega za sproti pocistit za tamalim, ga umivat, previjat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- nič novega tole danes. Nič, kar nisem že vedela in slišala. Ene tisočkrat :rolleyes:
- sem danes prejela fajn informacijo. Se že veselim nadaljevanja…
- se nič ne veselim naslednje srede
- bomo letos za božične praznike na Štajerskem v ožjem krogu. Ne vem zakaj tudi oni ne pridejo. Drugo leto bo pa potem spet 1000 vprašanj, zakaj nas ni…

- - - - -

- imam full produktivno jutro. Ponosna.
- sicer sem vedno največ naredila (zgodaj) zjutraj… po 12.00 mi že vsega zadost :mrgreen:
- se počutim boljše v svoji koži. Po dolgem času.
- za zdaj mi uspeva, da ne jem prepozno zvečer oz. imamo večerjo vsi skupaj najkasneje ob 18.00.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Priznam da:

- je bila danes čisto naspidirana, ker imajo v vrtcu organiziran kulturni dan. Ob 6.30 je bila že zrihtana in ready to go ;D
- mi je super, ker so se stvari umirile in imam sedaj malo več časa
- sem kupila chia semena in jih namočila čez noč. Danes zjutraj firbčna probala eno žličko :mrgreen:
- OMG, dajte nehat že! Ona preveč komplicira, on samo na svojo rit gleda… zaradi mene je tudi tako lahko, samo dajte potem nas na miru pustit :mad:
- full vesela, da sem za letos končala z nakupovanjem daril. Še ovijalnega papirja mi ni treba kupit
- ima tamala trenutno precej pestro v šoli. Se mi včasih zdi, da ponovno obiskujem OŠ :lol:
- dosti pavze. Grem delat predstavitev za ponedeljek
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 14. Nov. 2025 9:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- jeiii, imam dopust iz plus ur danes in mali je v vrtcu, bi bilo se toliko bolj sanjsko, ce se ne bi slabo pocutila. In ce mi ne bi pokvarili dobrega obcutka v sluzbi vceraj z eno novico glede stvari od ponedeljka. Pa sem ravno mislila, kako fajn brez problema teden je bil.
- je dopust iz razloga, da bom cistila in pospravljala doma, nisem nic utegnila kopalnice npr od prejsnje srede, srede imam za kopalnico.. in tudi ostalega ne..
- smo ta vikend zmenjeni z 2 ma paroma prijateljic. Mislim, da bom enemu paru povedala novico ta vikend.

- bi se po eni strani spet dobila sama z njima brez otrok, kot na zadnje, balzam za dušo, 2 tedna nazaj, ampak sin je ze 2x v teh dveh tednih vprasal po imenu fantka od prijateljice in 9 mesecne puncke od prijateljice in mislim, da ju zeli videt…
- sem bila prav presenecena, ko je rekel njuja imena, imen otrok iz vrtca nikoli ne govori…

- smo tamalemu vceraj sli kupit dvojne zimske cevlje, dobili 20% popusta na drazji par, ene od teh z malo vec profila…ima zdaj prvic dvojne na sezono oz jeseni je imel ene dezne skornje in ene navadne cevlje, prej je imel po 1 na sezono. Upam, da mu bo ta 24 stevilka prav celo zimo, zdaj ima menda se 1 cm prostora glede na vlozek pri enih..
- jakne mu nismo pa se nobene nove kupili, zdaj ima eno podlozeno parko, ma mislim, da je to bolj prehodna bunda, ne prav zimska…

- se veselim, da grem ta vikend kupit ze nekaj stvari za decembrska obdarovanja za tamalega, imam v planu en duplo komplet- bom se videla katerega vzamem in ene 3 knjigice
- tamali se od vsega res najbolj zamoti z duplo kockami, je pa dosti za pospravljat, ker pol lezijo po vseh sobah po stanovanju…
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- zakon nedelja in zakon vikend, trenutno mi se slabo ni… lepo je bit na primorskem in da ti nekdo skuha kosilo! Neprecenljivo! Upam, da me pa ne bodo kaj napadli v sluzbi jutri.
- kupila oz izbrala za tamalega za dedka mraza en manjsi paket duplo kock - rešilec. Ima tudi tukaj pri noni resilni avto se iz mojega otrostva od duplo kompleta, saj zgleda oblika in neka grafika v bistvu boljsa iz casov mojega otrostva, ma kaj ces…
- tamali spet ene 5x krical v joku ponoci, dns se je zbudil 3x od 4:30 - 5:30 in pol vstal ze ob 6:30 ali malo cez 6
- zgleda se z enim parom prijateljic dobim ta vikend, s tistim, ko jih bolj redko vidim, v kratkem
- do knjig pa nisem prisla, ker je v tistem nakupovalnem centru, kjer sem bila, bila kar zaprta knjigarna ze popoldan
- pa prvic do zdaj sem tamalemu kupila spodnje majice, namesto bodijev, gremo zdaj na st 98 z oblekami, nekaterimi, bodiji Iz pepcota 92 zacenjajo biti majhni… ni sploh bodojev v tej st, oz na koncu sem ene kupila ampak mislim, da jih bom sla zamenjat za navadne majice. Pa zaceli bomo rabit hlacne plenice, mogoce ga bo kaj prepricalo, da se bo sam slekel in sel na kahlico.
Odgovori