Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- je bilo danes prav fajn sproščujoče in z veliko smeha. Že dolgo ne tako
- zanimivo, da šele sedaj vidim določene stvari… kako preprosto je nekomu drugemu urediti življenje, sam pa…
- šele sedaj vidim, da nisem dobila nobenih usmeritev, napotkov za vnaprej. Vedno so se stvari analizirale, ko je bilo že prepozno.
- upam, da bom svoje znala bolj pripraviti…
- ah ja… life :rolleyes:
- sem zjutraj ostala brez kave
- bom kupila chia semena. Sem radovedna glede okusa
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- kristus je ta psihoterapija draga, sem zdaj koncno nasla cas, plus se opogumila, da sem odprla racun. Moja je zdaj zvisala urno postavko za 15e, odlar sem na zadnje hodila k njej pred zacetkom porodniske, pa imam racun, da sem bila 3x pri njej v oktobru, kar niti ni bil cisto cel mesec, se vseeno se mi zdi kar vrtoglav znesek…
- po drugi strani oa itak nic zase ne kupujem oz do zdaj tes dolgo nisem nic od oblek ali cevljev ali kaj podobnega…
- zmatrana sem, po tamalega morm
- prejsnji teden je moj delal 60ur tedensko, kar je malo vec kot obicajno in tako razporejeno, da sem vsak dan mogla jaz ga peljat tja in it iskat v vrtec v prejsnjem tednu
- ne vem, a je telefon naredil kaksno napako, ampak zaradi slabega pocutja niti na telefonu nisem bila kaj veliko, poleg tega da tvja/ prenosnika ne uporabljam in je telefon moj vse v enem in kljub temu mi je napisalo, da sem imela povprecno uporabo 8 min na dan… sem se tolk slabo pocutila, da mi je bolj pasalo s tamalim blodit po svezem zraku po vrtcu, kot it domov in si malo polnit svoje baterije na telefonu…
- slaba bila cez vikedn, da cisto nic nisem naredila, kar planirala, a v sluzbo pa morem kljub vsemu nazaj, ceprav za svoj prosti cas sem bila pa preslaba, da bi ga imela, samo v postelji vecinoma skos in kar je nujnega za sproti pocistit za tamalim, ga umivat, previjat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori