Evo hayley, 1 leto sem se tehtal in sem bil na teži kateri sem pač bil. Sem mislil, da če se bom več/lahkotneje gibal, da bo šlo kaj dol, pa niti ni šlo: "Vsak ima toliko kilogramov kolikor hoče imeti."
No, potem pa. Ker rešujem eno drugo stvar, mi je ChatGPT svetoval probiotike. Vse lepo in prav, ampak čist neumen tudi nisem s temi prehranskimi dodatki. Saj lepo, da si popravljam črevo/prebavo/absorbcijo s probiotiki, hkrati pa še vedno jem stvar, ki se jih hočem s pribotiki znebit oz. popravljat njihove posledice
Torej, sugar/cuker in (bela) moka.
Sem se pač pred 14 dnevi odločil, da probiotiki lepo, bomo videli, če bo učinek, ampak dajmo še kaj na prebavi naredit. Lahko rečem, da zaenkrat sem shujšal za 4 kilograme, in da izgubljam predvsem trebuh.
Pomeni pa to, da 1x na dan pač zunaj jem, samo pazim, da ne zaužijem preveč ogljikovih hidratov. Čeprav sem pol že ves happy, da vzamem neko fit malico z rižem, pol mi pa
moj šugar reče, da riž v bistvu ima ful cukra, prijatelj, ki mi je podaril knjigo o sladkorju kot drogi sodobnega časa, pa to potrdi.
Tko, da pač... nič več sladkih zajtrkov, rogljičev zjutraj zuni
spat hodim lačen, vedno mi ne uspe čist, a večinoma...
gibam sem več.
Sem optimističen. Mislim, da bom maščobo v trebuhu hitro zgubil. Da bom imel v nekaj mesecih, če ne že prej, popolnoma raven trebuh

Pa še kakih 10 kil bom šel dol, pol ko bom lažji, bi pa lahk na mišicah začel delati tudi več
Zakaj se po mojem ne bom vrnil k hamburgerjem in cukru zvečer/zjutraj/čez dan. Ker sem prebral tisto knjigo, ker nekaj vseeno vem o prehrani in ker vem, da je ta shit, šugar, škodljiv.
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)