Plani za potovanja-naslednje leto ena ali dve evr prestolnici, morski dopust, to je to. Nic posebnega se, dokler se ne uredijo se ene zadeve na hisi.
Popoldan ze malo zakurimo ja, ce ne drugega da se v toplem stusiramo itd. Stopinj? Ne vem, cca 20,21 bi rekla, moram pogledat.
Kaj si želela v otroštvu trenirati, pa nisi mogla, smela?
Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
The world is as you are.
Iskreno, me ni veselil noben šport, da bi si ga želela trenirati. Sem bila bolj v glasbeni šoli “doma”.
Rekreativno, mi je žal edino, da ne znam drsati.
- - - - - -
Ponavljam
Rekreativno, mi je žal edino, da ne znam drsati.
- - - - - -
Ponavljam
Balet in tudi klavir sem zelela igrat.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Eh, sem bla bolj lene/nezainteresirane sorte otrok/najstnica. Obšolskih dejavnosti sem mela minimalno, pa še kar sem hodila sem se hitro naveličala.
svaka čast vsem ki ste zdržali po več let glasbene šole, treningov.
tako da - na praktično nič nisem hodila in še to mi je bilo preveč
.
Na kake krožke/hobije/treninge itd pa si hodila kot otrok? samoiniciativno ali na "pobudo" staršev?
svaka čast vsem ki ste zdržali po več let glasbene šole, treningov.
tako da - na praktično nič nisem hodila in še to mi je bilo preveč

Na kake krožke/hobije/treninge itd pa si hodila kot otrok? samoiniciativno ali na "pobudo" staršev?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kot majhna punčka 1 leto na balet, potem pa v glasbeno šolo (klavir mislim da 3 leta) in šolski pevski zbor. Slednje mi je bilo, zaradi različnih gostovanj in večdnevnih priprav, najljubše.
V gimnaziji nisem več imela nobene take dejavnosti
- - - - -
Ponavljam + Tvoje prvo dijaško delo?
V gimnaziji nisem več imela nobene take dejavnosti
- - - - -
Ponavljam + Tvoje prvo dijaško delo?