- občudujem vse, ki se vam dejansko da potovati in si kaj ogledati.
- za jesenske počitnice sem že rezervirala hotel in nato odjavila. Doma je tako udobno, lahko gremo na kakšen sprehod, se igramo zunaj, še vedno gremo lahko na kakšen enodnevni izlet. Prav ne da se mi nič drugega.
- še smrkce moramo pogledati v arboretum, včasih smo bili skoraj vsak teden tam zdaj pa že predolgo ne
- lahko bi šli na dunaj v živalski vrt, če ne bo mrzlo
- sem danes šla po kosilu po tamale, da bomo doma skupaj spali. No zdaj spijo, jaz pa ne morem zaspati in niti pobegniti iz postelje, ker se bo kdo zbudil
- ko se zbudijo gremo po kostanj
- mi je všeč kadar ob večerih vsi skupaj zunaj pečemo kostanj, toplo ob ognju, zanimive debate in ideje. Kaj vse jim na misel pade

potem pa vsi v vročo kopel
- upam, da me želodec neha boleti, še par dni antibiotikov in upam, da bo ok počasi.
- imamo že kupljene letalske karte za službeno potovanje

vedno mi je uspelo druge potunkati v to, tokrat ne, blah
- bi bilo ful fajn, če mu uspe jutri priti domov
- moram še mačehe nasaditi, pospraviti z vrta...sama prijetna opravila za čez vikend. Upam, da bo lepo in vsaj malo topleje te dni. Zjuttaj je bilo vse pomrznjeno.
- rojstnodnevna zabava uspela. 2 dni prej povabila in dejansko vsi prišli, včasih je očitno bolje ne preveč vnaprej načrtovati. Naredila sem tortice, ki ju imajo radi breskev- jogurt in čokolada-višnja. Moj pa je zunaj spekel pice, si je vsak naredil po svojem okusu. Super izpadlo. Konec dneva popadali v postelje