- tamali je zaspal ze nekje 17:50/ 18:00 in sem lahko v miru vzela skuhano ven iz pecice in zdaj lahko v miru jem

, bi bilo fajn ce bi spal kar do jutra, saj danes je vstal ze ob 6i
- boge vzgojiteljice spet niso vedle od koga so kateri copati, dns je spet prisel z enimi Snugiji, tokrat pa 22 st, ker drugace nosi se 21 snugije.
- nimamo nobene sole ali zacetka vrtca letos, morem pa bit pozorna, da bom spraznila omarico, ker moramo it v drugo enoto vrtca, v tej enoti so 4 skupine 1-2 letnikov in nobene 2-3 letnikov.
- je pa to res grozno obdobje, ce imas september, ko moras dat dojencka, 1 letnika, v vrtec in it v sluzbo iz porodniske, ne zavidam tistim, ki morejo, dobro, da nimamo letos tega, lani sem bila tudi do neba hvalezna, da so mi porodnisko podaljsali
- a na nasem tamanjsem oddelku, kjer nas je cca 10 pride se ena punca s porodniske in da otroka v vrtec s septembrom, pol imamo med vsemi temi se 1 z 1 letnico in 3 letnico, 1 noseco z 2,5 letnikom, 2 s 3/ skoraj s triletnico, tako da kar nekaj malih otrok, na tavecjem oddelku, kjer se nahajam pa tudi jih je polno…
- sodelavka, ki je noseca bo imela 2 leti in 8 mesecev razlike, ne vem kako bo pri nas, zgleda, da vec kot toliko bolj, edino pri njej je razlika, da ne doji od 13 m vec…
- tamali ze hodi nazaj proti kuhinji, ce je bil ta ropot on, da bi vsaj kako sosedi bili
- sem se dogovorila s psihoterapevtko in ima prost termin ravno od dveh dni v tednu, ko je moj doma.
- sem od maja naprej imela na vsake 3 tedne dopust, zdaj ga pa dolgo ne bom imela, ker imam samo se 7 dni dopusta
- ful vec delam in prakticno zacela zares delati sele zacetek poletja bolj, tako da meni je moje poletje kar intenzivno, delavno, uni dopusti pa so sli mimo kot da bi samo dvakrat vdihnila in izdihnila
- moj na delu trenutno
- se nisva sla nikoli nikamor sama pri skoraj 23m otroka, niti jaz kam sama zvecer oz na zadnje sem sla sama brez otroka s prijateljicami na pijaco v bolj vecernih urah in nasploh pri 4m otroka( in mogla po eni uri nazaj ker mali ni hotel flaske)
- me prijateljica vabi na nocno izmeno, ampak kako naj grem??
- tamali je prvic povedal nekaj nazaj na vprasanje, kaj je delal v vrtcu, je rekel ‘vn’, in res so bili nekaj zunaj ali v peskovniku, ker je vmes imel ocitno cevlje za ven in pol ni znala vzgojiteljica pravilno jih obut v copate (nenjihova) , pa se rit ima malo rjavo na hlacah, od peska
- se pocutim prav boljse, bolj pozitivno ob misli, da sem se dogovorila za to psihoterapijo in se da ima prost termin, kamor lahko grem
- sem zadnja 2 dneva prvic po priblizno 2 mesecih obiskovanja sluzbe brez makeupa, si dala makeup- dd kremo od stvari za obraz in je fuuuul boljsi filing po toliko casa brez makeupa.. Nisem vec klosar. Upam, da mi ne bo to ful poslabsalo kože
- tamali se ni prikazal v kuhinji, ocitno sem nekqj drugega slisala
- jeeei danes mi ni bilo treba ven z njim, ker je bil dez in se dosti bolj spocito pocutim