Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

- kar avgust že, prehitro bo tole mimo

- smo prejšnje dni kar pogosto nosili dolge trenirke na morju in vse jim je že na knap spet. Se nič ne veselim menjave njihovih garderob pred vrnitvijo v vrtec. Dokler so v kratkem se sploh ne vidi kako hitro rastejo, potem pa kar naenkrat vse premajhno.

- imam slabo vest, ker psičke ne vzamemo s seboj. Se bojim, da bi jo preveč zdelalo, že tako je boga. Po drugi strani pa kar paše, ena skrb manj.

- starejši dojel kako uporabljati masko in dihalko, cel žur. Kakšno veselje, ko nekaj zagleda v vodi :hearts: Mora ati iskati prazne zalive, da midva školjke iščeva. Že iščem ideje kaj bomo z njimi, ko pridemo domov.

- ko bi le še spal kdo kaj čez noč, upam, da tole že mine

- gre moj danes v trgovino in mu naročim še nekaj sladkega zame in mi prinese napihljiv cupcake za na vodo wtf :rolleyes: včasih res ne vem kaj naj si mislim
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- moj tamali pa nosi kratkega pajacka od lani in mu je cisto prav, st 86 oz 18m, je bolj shujsal odkar je bil 9m, fajn je bil napojen takrat, ko je bil samo na maminem mleku, saj se zdaj je dosti na njem
- sem ravno kontra mu en dan oblekla ene dolge hlace brez posebne elastike v pasu za vrtec, 92 in ugotovila, da so prevelike in predolge in sem dala kar stran, da ne bo zdaj nosil, lezejo dol
- da se tamali rad druzi ocitno z drugimi in kar sam gre v skupine otrok, vceraj se je pridruzil skupini 6 otrok, ukrajinsko govorecih, vsi vecji, en fantek je bil cca 4 leta mogoce, ali 3, ostale puncke vecje.. ampak saj ti so v povprecju prijaznejsi od slovencev bi rekla
- ter nemski otroci so ponavadi izredno prijazni do tamalega in lepo vzgojeni, kar smo imeli izkusnje do zdaj
- enemu isto staremu kot on ali malenkost manjsemu zjutraj, to so bili pa baje ali mogoce cehi ali nekaj podobnega, moj misli, je pa jemal neke salcke plasticne- igrace iz rok, in se je uni drl kot zmesan
- ko sem nazadnje hodila v istro sem imela v spominu da je bilo najvec hrvatov in slovencev, zdaj ne vec, pa ogromno filipincev je zaposlenih za dela kot so razno ciscenje, sobarice, strezba, v trgovini…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Odgovori