Ne, ko sem klicala za termine sem povedala, da se zanimamo za nakup kuhinje in da me zanima njihova ponudba. Nisem skrivala, da grem še drugam, ko smo govorili. Izris je brezplačen, edino skice ne dobiš, če to želiš zaračunajo, ponekod 50, drugje 200.
Če dobiš ok trgovca reče, da si poslikaj, da se bo stran obrnil

Če greš samo k enemu enostavno ne veš kaj ti bo bolj všeč in kuhinje zdaj res ne stanejo malo denarja, da si ne bi vzel časa in se pozanimal pri različnih ponudnikih. Nama ni nihče težil, vsak je rekel, da če se odločiva zanje naj pokličeva.
Midva sva šla v Lesnino, Dan kuchen in GA. Več se mi ni dalo. Lesnina je takoj odpadla, ker je bil nadut trgovec, zanimala ga je samo zgornja meja cene kuhinje potem pa delal vse po svoje, res totalno nesmiselna kuhinja. Poslušal nič, na hitro bi te odpravil. Na koncu bo dal pa vse možne popuste in ne vem kaj vse obljubljal, če bi jo takoj tam vzela, cena pa še vedno taka kot drugje.
Dan kuchen mi je bilo načeloma ok ampak nismo prišli skupaj z višino kuhinje, imamo visoke strope in želela sem, da je kuhinja povsem do stropa, to pri njih ni bilo možno.
Na koncu je bil GA kjer so si res vzeli čas, postavitev je čisto po mojih željah, za nobeno stvar niso rekli, da ni možno, kuhinja je do stropa. Edini so opozorili kakšni morajo biti odmiki pri kuhališču od stene in zgornje omarice oz.napa od kuhališča. Ker se razlikujejo glede na tip kuhališča.
Bi rekla, da ni toliko odvisno h kateremu ponudniku greš, kot to, da dobiš ok trgovca, ki se spozna na svoje delo. Če pri vseh gledaš enak cenovni rang je kvaliteta nekaj istega.
Časa si moraš res ful vzet, mi smo delali izris pri dan k.in ga par ur pa sem točno vedla kaj želim. Potem na koncu pred nakupom še detajle eno uro.
Čist tako, mi je žal, da sem dala toliko za kuhinjo. Sama kuhinja je zame sanjska ampak stanje... ko dovoliš otrokom, da sodelujejo pri hišnih opravilih...zlagajo posodo v predale iz pomivalca, uporabljajo nože..barva na mdf frontah se hitro okruši, če jo butneš s posodo ali zadaneš z nožem, ko ga daješ v predal. Bi bilo bolje, če bi vzela nekaj cenejšega in čez 10let menjala

zdaj je kar je, sem se sprijaznila, da je hiša v uporabi