- Vesna, držte se!
- tamali koncno zaspal v svoj popoldanski spanec
- so se mi vceraj zgodile 2 take cudne stvari, ena me sekira glede denarja, gremo cez mejo in cez nekaj casa, ko smo se ustavili, mi moj rece, kako je dobil sms, kako drag internet je tle in jaz pogledam in imam odprt internet, sploh nisem vedela, da ga imam, takoj, ko smo sli cez mejo mislim, da mi je kazalo, da ni interneta oz nic ne lovi. Sem takoj ugasnila, ko je bral svoj sms, ne vem pa koliko mi je skurilo do takrat, nekaj minut, mogoce 20 min sem imela vkljucenega… in cena nekaj cez 4 eure na 1MB. Upam, da ne dobim racuna jurja ali vec ali pa ze vec sto eur.. Smsa z info o cenah klicov, sms, interneta tudi nisem slisala, ko je prisel oz ne vem kdaj je prisel… in sporocila da sem presegla neko limito 20 eur in mi se naprej kuri…
- 2. Stvar, sem dobila menstruacijo ravno vecer, preden smo sli, ker nimam redne, dobila 1. po 2 mesecih in mi je vceraj prvic v lajfu slo toliko cez hlace, medtem ko smo tekali po mestu in iskali, kje bi kupili sim kartico nevemkoliko casa, da sem imela velik rdec flek cez pol riti v premeru, na svetlih bež kavbojkah… nikoli v zivljenju mi sploh ni slo se skoraj nic skozi hlace, kaj sele toliko veliko, ampak Ok to ni nic napram skrbi glede denarja…
- sem do danes ze spravila rdec krvavi madez stran in posusila kavbojke..
- smo se vrnili v stanovanje popoldan in sem kar zelo utrujena
- ogromno mozoljev imam in dobila novih, ne vem kaj je to, nikoli na nobeni sliki noseca, na porodniski, pred nosecnostjo jih sploh nisem imela nic ali pa res skoraj nic, ne vem, kaj je to zdaj… hkrati mi una kozmeticarka z necim pomerila, da imam v bistvu suho/ dehidrirano kozo..
- mozolji so mi ratali odkar sem zacela vsak dan rabit puder za v sluzbo
- jem tudi vec sladkega res, ko sem kadila pred nosecnostjo, nisem imela potrebe po sladkem, ko sem bila noseca mi je slo pa ful slano za jest, ne sladko, nekaj mesecev takoj po porodu sem bila zelo brez apetita in sem tudi po vec tednov bila brez cesarkoli sladkega + kupovali sploh nismo nic za domov…