- sem bila cel dan v pogonu do zdaj, ko sem se pri starsih najedla,sla na voznjo v sluzbo ze zjutraj 5 do 6e
-avtu kĺima ne dela odkar je bil na popravilu, ceprav sem placala polnenje hladilnega plina aprila ali maja,ne vem koliko je stalo, ker sem mela ene 5 al 6 postavk vse skupaj,skupaj stalo malenkost pod 400 eur. Sem danes vec kot dve ure voznje do zdravnika iz sluzbe
naredila brez klime.
- me prav boli, koliko stroskov je s tem avtom,se mi zdi da tudi zdàj ko sem ga parkirala neki sumljivo sumi
-imam jutri fraj dan, ker so mi dali bolnisko,da grem na infuzijo zeleza,v domacem kraju, ki je minimalno 1 uro in pol voznje dalec od sluzbe, ce ni zastojev. Upam, da ne povzroca zaprtja ali drugih stranskih.
- uff mi je malo odleglo, da imam se en iźgovor vec, zakaj mi ni ratalo nrdit unga videa, ker sem tolk slaba od tolk nizkega hemoglobina, plus ene 3x al 4x sm bla na servisu avta in ostala na cesti v unem tednu, ko bi mogl ta video oddat
- sem se malo dosti zredila zdaj v zadnjih dveh tednih in res sem ful manj pazila na hrano kot prejsnje tedne dobila 1,2 kg v dveh tednih in sem skupno na 16 kg plusa od zacetka n.
-je pa tud ta razdalja sramna kost,vrh maternice zrasla za 1 cm v teh dveh tednih,ocitno tud otrok ali vsaj maternica rase,drugih podatkov razen tega nimam ker, ga ne merijo
- mi je pa rekla gin, da imam naslednjic v 35. Tednu uz, da preveri rast, jeiii
- oh se 1 pregled, ko morm it na voznjo po sluzbi, potem bo pa lazje, ko bodo pregledi med porodnisko, pa magar bom mojmu rekla, naj me na primorsko pelje...,ce bo lahko kako manjkal v sluzbi
‐------‐----------------------
-fajn dopust zelim sarissimi
-se mi zdi, da je anahas pisala, da placuje ciscenje
- po moje se splaca,da se prihrani na casu in ni tako drago (v primerjavi s stroski z avti definitvno ni drago

)
-se tudi jaz zdaj menim z lastnico stanovsnja,da bom podaljsala se za en mesec najem,dokler se ne zacne porodniska in me tudi nekaj sprasuje ce bon lahko takrat pocistila ali narocimo ciscenje.( Karkoli placam,sam da mi dajo mir in da mi ne kdo tezi,da cesa nisem dovolj dobro pustila ali pocistila za sabo.. sem se pa imela plan ta vikend lotiti pocasi pospravljat/pakirat,samo kaj, ko spet imam en rojstni v Italiji, moj pa prespi pri mojih starsih do nedelje, edino ce laufam potem se polovico nedelje nazaj v lj,da bom pospravljala...)