- se bova mogla z mojim nekam na tečaj za starše prijavi, ker zdaj se že vsi ful o tem pogovarjajo, sva za enkrat v Lj, ma ne vem kolk časa še bova, tako da ne vem kam se prijavit, očitno kar v Lj
- koončno sem dobila pošto o unih genetskih testih, jah dejansko ni nekih posebnoih obrazložitev al da bi me še za kaj drugega posebnega tesitrali, samo vse imam neg.
- medicina dela mi špošilja pošto, da sem sposobna za delo ,ampak zuraven še jedilnike za anemijo in jeterne bolnike

. Ma baje da je to z jetri značilno za nosečnost, js ne vem, kaj niso ugotovili, da sem noseča al kaj, pa 2x sm mogla bit sam v modrcu, pa v 19. tednu sm bla.
- očitno nimam problemov s cukrom, da bi ga imela preveč, sem nazadnje pojedla kakšno vrečkjo bomobonov 2,5 - 3 ure pred pregledom in imam sredi dneva cuker 3,1 mmol/l.
- ćeprav ne štekam, kaj je fora s tem cukrom, ene majo ful povišanega in se nič ne redijo, majo prakrtično sladkorno, js mam ful nizkega in se ogromno redim, če 3 ure ne jem, sem že omotična...
- so me zmerli v višino prvič po srednji šoli, sem očitno 170,5 cm in ne 171 cm. Ali se pa že manjšam.
- kar se tiče ginekološkega, so mi pa rekli, da sem se preveč zredila, una babica se je neki čudla, kako je možno, da mi je tehtnica tolk pokazala, baje da 6 kg več od prejšnjega pregleda in se zdaj ne smem nič več zredit do naslednjega, da če bi se na vsakem pregledu toliko zredila, bi dobila 40 kg v celi nosečnosti, lol.

Sem v zadnjem času 2x pridobila celo 2kg na teden, ponvadi poa okrog 1 kg, ne vem kako bo zdja to, da bom mela kr skos eno in isto težo, sicer zdaj ko sem v Lj, manj jem kot pri starših..
- me hočejo vzeti na dveh mestih v službo, pa ne vem, kaj je bolje vzet oz. če sem se prav odločila, eno je za ndč, drugo določen, čeprav je meni ljubše mesto tisto, kjer je določen... Sem dejansko mislila, da sem za eno del, mesto še vedno v postopku izbire, pa mi potem rečejo, ko danes kličem, da sem pa jaz že izbrana, samo očitno ful zavlačujejo, preden se bo delo dejansko začelo, že pred cca. faking 3 meseci sem bila na 1. razgovoru. Zdaj imam pa spet malo dvomov, če je prav, da sem tisto za ndč zavrnila oz sem jim že ene 2x rekla, da čakam še odgovore ostalih, preden potrdim.. pa me malo skrbi, če sem se prav odločila, ali bi bolje naredila, če bi vzela tisto za ndč. Me pa moti, da pri tistem za ndč., ni zaželjeno kaj posebej se izobraževat ampak bolj stagniraš na enem in istem, si pa po drugi strani mogoče (sigurno) bolj brezskrben z otrocmi in lahko bi tudi 2x magar zaporedoma zanosila in še vedno ostala pri tisti službi.

Malo confused, ampak bi bila vesela vseeno že, če me vzamejo v katerokoli od teh... Upam, da se ne zamerim tistim, ki sem jih zavrnila oz. jim morem še dokončno to napovedat.
- ne mama, ne terapevtka, ne on mi ne znajo prav svetovat, mogoče bi bil še bolj od njega priročen za nasvete njegov oče.
- sem sicer v zadnjih dneh obkljukala 2 stvari s to-do liste, da sem njega spoznala s starši in poklicala lastnico stanovanja in jo obvestila o tem, da bom šla in situaicji, je bila super prijazna in mi deluje še veliko blj fajn od vseh mojih cimer.

. Oboje mi je bilo kar precej sitna stvar, dokler ni šlo mimo.
- se pocutim kar bizarno ljudem govorit, da sem noseca, sem zdaj povedala se par dodatnim ljudem, samo se mi zdi, da bi bila neka cudakinja, ce ljudem s katerimi se poznamo al smo meli nek odnos, ne bi povedala tega, ko sem ze v 2. Polovici. Bi se tudi sama pocutila cudno, ce bi katera random chatala z mano od poznanih, pa mi tega ne bi povedala, kot da nekaj hoces prikrit. Sem tako povedala Kju, bivsemu sodelavcu, s katwrim sva si bila najblizje ter sostanovalkam..
- ceprav se sama ne pocutim noseca, ampak cist normalno, ravno zato, ker je ze 7 tednov, kar sem sploh kaj videla na uzju, drgac se ti pa zdi kot, da mas samo malo napihnjen trebuh, al da si se malo zredil..