Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam da...20#

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

-sit koliko objav, nisem niti sla brat za nazaj, ker pac, ce je kokosnjak, se raje ne utikam in rabim zivcev za to :D

- mmm, ne gre se za mojo nosecnost, preprosto, ce mi kaj ni vsec glede zdr sistema ali pregledov bom to komentirala, kot si ti in marsikateri clovek, pa tudi marsikateri punci ni fajn, da ona ima manj pregledov katera druga, brez zdr. Upravicenih razlogov pa nevemkoliko vec.
-1 komentar oz eno alinejo sem napisal1x o uzju poleg mojih 10-15 alinej mesanih tem in iz tega cel cirkus, ne vem folku je res dolgcas, da vsako kost pograbi. Ocitno res samo tipicen forum in je za pricakovati kaj takega, d avsak v svojo stran sjr***

-glede ostalega, dobro da imam prijateljice, s katerimi se v real life dobro razumemo, tudi v fb skupinah mi marskitara deluje zelo fajn, partner in ostali bliznji so mi super, z ostalimi tipi zensk pac nekako, je ze prav tako, da so samo na forumih in jih v svojem zivljenju ne vidim, ne zaznavam, jih v mojih krogih ni.. :D

-kot receno nisem brala vsega, ma ce ste se pojavili kaksni brez partnrjev in otrok, isto zelim vsem takim, da najdete sebi ustrezne in narascaj v prihodnosti, v kolikor si tega zelite..
- sama sem kdaj kaksni prijateljici zavidala, ampak nisem absolutno z nicemer tega verbalno pokazala, ker vem, da ni njen problem, da je pac prej nasla, naredila druge prioritete ze bolj zgodaj...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

* Sem pa kar zabredel. To da tip plača relativno veliko denarja za seks, je zanj zelo slabo, ker s tem pokaže, da je šibak. Izkoristi ženska, njene "prijateljice", tisti ki je tako ali drugače zraven v poslu, "mimoidoči"...
* Isto slabo je moškemu, ki dobi partnerko zaradi denarja. Bi rekel :roll:
* Je pa dost družbe orientirane na keš. In lepe punce grejo k tipom, ki na Tinderju kažejo draga potovanja, dobre avte, drago uro... da se tako ali drugače vidi, da tip ima keš :? :)
* Rešitev pri meni no-sex ali pa odvajanja od sexa... zaenkrat ni. Ker ni še dovolj slabo.
* Bolj je problem, da si ženske na normalen način ne vem dobiti.
* Je pa vprašanje ali zaradi tega moram na veliko kazati svojo šibkost, ali pa sem dovolj močan, da znam spremeniti svoje vrednote.
* Seks mi je všeč, ampak za denar pač več ne bom :!: :?: :?: Nekoč bi me ta denar bistveno bolj bolel, potem me je pa proti koncu zveze že bivša mal navajala na to, da edino kar imam je denar... in so pač dogodki nekak nanesli tja kamor so :rolleyes: :?
* Sam v zvezi sem u bistvu nekak kar dolgo vztrajal in težil k "pol-pol". Pol pa pride obdobje no-sex in ima sex prioriteto pred dragim hotelom, lepo uro, novim avtom...
* Drgač nisem zagonil toliko denarja (še), vprašanje da v kolikor bi ga v kaj drugega vložil (lahko kupiš avto, pa se hitro pokvari... kupiš neke drage telefone/obleke, pa jih ne rabiš; edino z nepremičnino praviloma ne moreš zgubit... do naslednje nepremičnine pa sem še daleč), ali bi bilo kaj boljše... ampak ko dobiš udarce posredno ali pa neposredno zarad tega, ker te je nekdo (morda) profiliral (ni nujno) - da si lahka tarča, da te lahko nabije in ne bo imel posledic... ne vem, začneš razmišljati... ali to rabiš (še in nasploh).
* To da te nobena ženska s katero seksaš za denar ne spoštuje, je klasika. Čutim na daleč. Že pri tem kako se nagrade zaokrožujejo. To da te potem še pretepejo - morda tudi zaradi tega - je spoštovanje še precej nižje. Ker nimaš samospoštovanja, daješ denar za stvari, s katerimi spoštovanje izgubljaš še naprej. Kako daleč, dolgo še :?: :roll:

* Mislim da bi čas bil za nek seks, ker sva si oba toliko všeč. Ne vem kako bom kateri dovolj všeč, samo za seks :?
* Hkrati pa za (resno) zvezo, kjer bova finančno oba samostojna in ponovno pol pol (glede tega kaj/koliko bova vlagala v najin skupen lajf). Tam veš, da izkoriščanja ni. Vsaj materialnega ne. Vsaj na začetku je to potrebno, pozneje lahko ljubezen naredi svoje... samo na začetku pa moraš to "ljubezen" testirati, da ni to "ljubezen" zaradi materialnih koristi

* V teoriji sem vse prav povedal. Sedi, odlično 5. Kaj pa v praksi? :roll:
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- ma ti gledas tudi bolj same take punce, ki padajo na te avte in razkosje, drugace na tinderju je precej bolj nekega navadnega al povprecnega folka, vsaj meni je tako kazalo... mi je pa res vrglo vec ljudi ven, ki so imeli napisano, da so zdravniki/specializanti ali piloti, ce stejem se italjane, pa kasne sosede zrraven. :D
- ce pogledas pa z druge strani, bodi vesel, da vsaj imas kes, da si lahko vsaj ta placan seks privoscis, nekateri si ne morejo niti tega

- sem vceraj nekje poslusala, je bilo sicer glede na ameriske razmere in prihodke povedano, da ce zasluzis nad 35 000 dolarjev letno, si v materialno najvisjem 1% ljudi izmed vse populacije na svetu.
- morem naprej pospravljat svojo otrosko sobo pri starsih, v kateri ni bil noben tip, niti prijateljica od mojega 21 leta naprej...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sem se ravno vrnil iz Romunije, je bilo kul, veliko sem se naučil, obenem sem si pa vzel čas zase.
-* je moje novodelovno mesto, extremno dobro za učenje tega kar želim delati kasneje. Toliko čustvene regulacije, reševanja konfliktov, povečevanja komunikacije čustev in stanj. Prvi mesec sem bil res utrujen, sploh ker vidiš da imaš določene projekcije, transferje - kontratransferje. Naredil sem tudi napake, ampak se učim iz njih.
-* je pa res da ne morem delati v organizacijah, kjer je zaposleno ogromno ljudi....če ima firma/organizacija kadrovsko, potem nočem biti tam več kot leto, dve.
-* se vključujem v vsa možna izobraževanja, imam dostop do vseh vrst specializiranih kadrov, vključen v supervizijo, in ko bom imel dovolj, se bom premaknil naprej. Nekako če se ne vidiš v velikih državnih organizacijah, ni poante, ker nagrade začnejo prihajati po več letih.
-* imam pa zaradi posebnosti dela, 70% več dopusta kot na prejšnjemu delu, kar je kul. Ko sem pogledal list z dnevi dopusta, sem mislil da je za celo leto, potem so mi pa povedali da je to samo za prve pol leta. Was like: Dayum, das najs.
-* kakorkoli, čas da pridem do neke svoje prakse je še velik, vmes je pa pomembno da držim smer, in da res delam in dobivam izkušnje ki so dobre predvsem zame kot človeka.
-* sem res obdan z veliko dobrimi ljudmi, če pomislim koliko sem razširil svoj socialni krog v poznejših letih, sem kar malo ponosen nase. Vem, da je veliko povezano s tem, da sem končno našel svojo delovno pot, in so ti ljudje del tega paketa. Je lep občutek, kot narediš tedensko delavnico, in ko pride čas poslavljanja, malo oklevaš, ker se malo bojiš če drugi enako doživljajo isto zbližanje. Potem pa te objamejo, in ti rečejo da jih pridi obiskati in da jih lahko pokličeš.
-* se veselim, da bomo imeli vikend na morju operacijski to poletje, ker ko pogledam cene apartmajev, sem samo: Jezus. Bom hodil predvsem za vikende, in potem jeseni...poletni dopust bom izkoristil za delo, kak trip z motorjem....ker naslednje leto bom najmanj 3x na teden odsoten 14 ur od doma. Drva, barvanje lesa, magistrska.

-* včasih pišem, in vidim da se koncentriram na dobre stvari, tako da nekaj internih monologov:

-* moram delati več in bolj povezano s telesno aktivnostjo
-* sezona porok: Don't like it, but I like them, tako da bom šel preko tega
-* vse moje finance grejo v aktivnosti povezano z izobraževanje, in to že dve leti, in še tri leta, je naredilo moj lajf manj fleksibilen in pač....včasih je težko vidit samo neko točko ko bo konec.

Tko.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

hayley napisal/-a:- ce pogledas pa z druge strani, bodi vesel, da vsaj imas kes, da si lahko vsaj ta placan seks privoscis, nekateri si ne morejo niti tega

In potem pridno delam za to ekstazo?
Je podobno kot droga, čeprav droge ne poznam. Ampak odvisnost pač. Čedalje več rabiš, za isti učinek. Oz. vsakič je bolj ekstatičen (če seveda najdeš kaj boljšega). Samo ne traja. Pol te zjebe za nek normalen odnos, ker so normalne ženske pač tečne, pa še lepe niso dovolj, pa pe seksat ne znajo. Saj jaz ne pravim, da znam seksat :twisted:

Ne vem, je lahko nekaj za zraven, popestritev. V osnovi pa rabim eno za seks (in pogovr), da imam neko ravnilo v življenju, občasno pa bi se igral.

Bad boy pač. Tkole brez punce, samski, morda se moralno manj bad počutiš, ampak ni OK, tkole samski po teh vodah plavat. Ker po mojem sem kar dober (v smislu, da mi običajno uspe najti kar nadpovprečno dobro punco :D :cool: ) in si znam najti dobro punco, dober seks, dobro spremstvo.

Fak, sam zdej bi jaz sponzorja rabil, da bi lahk to fural na dolgi rok. (Posebno kot samski.)

Oz. z eno bi moral nek vzajemen odnos zgradit. Zmerna cena za zmerno število srečanj. Good luck with that, (tud) tega pa ne znam :twisted:

-----

Sej če odmislimo ta del, ta šok, ki je zasenčil moje zadnje dni / tedne in me šokiral, pa...

Če overall pogledam na svoj lajf mi gre kar dobro. Počnem stvari, ki jih rad, socialni lajf se mi tudi popravlja (nikoli mi tuki ni neki izi šlo, čudežev čez noč ne more bit), ženske lažje ogovarjam in spravim v pogovor. Tuki je bilo in je še vedno prisotnega veliko strahu, a to tud izboljšujem.

-----

Pač zgodil se je nek incident, ki lahko da je s čim povezan, lahko da ni.

Če bi iz katoliške perspektive gledal, tam pade priokus... hudič je sicer privezan pes. A če se mu približaš, te ugrizne. Tako nenačrtno, nepričakovano, brez nekega razloga. Ugrizne, ker te pač lahko, ker ti želi slabo. In s temi odvisnostmi ti pokaže, da je njegov namen pogubiti tvoje dušo in telo.

Pa vendar. A naj zdaj zaradi tega, ker imam rad seks, diametralno obrnem žogico in grem na neke terapevtske skupine, katerih namen je, da se zaposlim do onemoglosti, da ne bom več mislil na seks? Zaenkrat NE, hvala.
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- da ena stvar, ki sem se jo kot mama majhnega otroka naucila je, da je treba izbirat svoje bitke :D
- da priznam, da je to 100x tezje, ko si utrujen in imas poln kufer vsega.
- da sem danes poslala prvi mail za projekt selitev, z nekajtedensko zamudo. Z zelo mesanimi obcutki.
- Da vse, kar sem si zelela zadnjih par let, je da spokam ven iz tega glasnega, onesnazenega, soparnega, pregosto naseljenega, disfunkcijonalnega izgovora za drzavo, kjer je kruh poln sladkorja, a hkrati brez okusa, hrana utopljena v zacimbah, a nekako vedno enaka in je edina stvar, pocasnejsa od birokracije, internet.
- potem pa enkrat lezim v postelji in me zadene in ne morem spat in imam mini napad panike.
- da sem sla nekoc na potovanje in padla v neko crvino, ki me je odnesla v alternativno casovnico. Vsaj tak obcutek imam.
- anyway, papirji za macka torej...

Edit: dvakrat sem ze vejice popravila :D ce je se kaka narobe, prosim oprostite. Ze 10 let ne zivim v Sloveniji :lach:
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Tole včeraj je res šlo nekam, kamor ne bi bilo potrebe. Oglasila sem se zgolj zato, ker se mi je napisano zdelo grdo, nekako žaljivo.

- če smo zajedljivi, agresivni, žaljivi, je to zgolj odraz naše notranjosti. Dokler nismo srečni v sebi tudi navzven ne moremo biti in ljudje to čutijo.

- meni se zdi nepošteno, da je moj otrok za državo manj vreden od drugih. Bom zato rekla, da drugi ne smejo dobiti otroških dodatkov? Ne, ker s tem ničesar ne naredim, samo druge zaj... Zakaj ni za vse enako? Lahko pogledam še slabše. Ker delam, v državno blagajno prispevam več kot nekdo, ki se je odločil, da bo doma (izvzamem tiste, ki zaradi takšnih in drugačnih razlogov dejansko ne morejo delati ali so težje zaposljivi), posledično nižji otroški v kolikor so in dražji vrtec, je to pošteno? Meni se zdi, da ni. In tukaj dejansko so drugi oškodovani na račun takšnih. Ampak njihovi otroci rabijo, mojemu iz zraka pade. Glavno, da delajo otroke, to pa lahko.

- cele dneve bi lahko zmerjala in žalila ljudi zaradi katerih plačujem toliko vrtca kot bi lahko dala za najemnino. Mi bo koristilo, ne bo. Ko sem se odločila za otroka sem vedela kaj me čaka.

- slovenska klasika je, da vidimo česa vse nimamo, kaj vse ni fer. Osredotočiti bi se morali na tisto kar imamo in bili hvaležni. Moj otrok ima dve super srčni vzgojiteljici. Hvaležna sem lahko, da ju ima. V končni fazi z njima preživi skoraj več časa kot z nama. Ko ga pustim tam sem pomirjena, me ne skrbi kaj bo. Ni to nekaj kar je največ vredno, da veš, da je otrok v dobrih rokah?

- včasih mi je prav žalostno, ko pridem ponj in ima kakšno novo buško, prasko in je vzgojiteljica cela prestrašena kaj bom rekla in že z nekimi zapisniki. Halo, kam smo prišli. Kaj vse si je že pri meni naredil in sem samo z enim otrokom, ona jih ima tam cel kup. Smo starši res tako grozni, da bomo tam ves bes nad njo znesli?

- nedolgo nazaj sem imela v službi primer, ko je sodelavec prišel do mene z nekim vprašanjem. Pazi to, v imenu drugega sodelavca, ker si on ni upal do mene. Lahko bi si mislila haha, sem se pa zamislila. Je to res to kar želim dajati navzven. Vsega sem imela preveč tako doma kot v službi in namesto prijaznosti je bilo ob nenehnem trkanju lažje grdo pogledati, v smislu kaj spet. Pa ni bilo prav, nočem biti takšna.

- kar dajemo, to dobimo. Vsak se zase odloči, bo dober do drugih ali ne. Vsak dan znova se lahko odločimo. Lažje je biti neka neprijazna oseba, ne rabimo graditi odnosov, ne rabimo vlagati truda v to.

- včasih doma opazim kako znam biti zajedljiva, točno to kar sem gledala doma pri svojih starših. Nočem biti taka, ne do njega in ne do otroka. Ampak težje je prekiniti to, se izboljšati, kot preprosto delati to kar smo bili naučeni, s čimer smo odraščali.

- želim prekiniti te slabe stvari, ne da jih dalje na otroka prenesem. Včasih se jih zavem šele, ko že nekaj storim in je prepozno. Vidim tudi pri drugih, zakaj je klasična reakcija, ko se nekomu nekaj zgodi, da drug pade v smeh? Ker so njemu to počeli, ko je bil majhen in je to ostalo v njem?

- bolj kot razmišljam o tem, več takšnih stvari najdem. Nikoli ni konca. Imaš več otrok, boš imel vse enako rad? Včasih so bili fantki “več vredni”, so še vedno? Če imamo več otrok, delamo razlike med njimi, ki se jih ne zavedamo in jim s tem delamo krivico?

- ko opazujem druge starše si mislim, kako odraslo delujejo, tako, zrelo. Midva pa hm...daleč od tega, oba otroka v sebi. Velikokrat se vprašam, če je z nama kaj narobe ali so tudi drugi takšni, le da to uspešno skrivajo v svoji popolnosti? Ok, vem, da sva daleč od idealov pa vseeno..sva tako hudo zgrešila?

- se vidi, da imam prost dan 

- mi je kar všeč, da smo si za prazike vzeli prosto, brez načtovanja. Vsak dan sproti vidimo, če kam gremo in to je to, brez obveznosti. Paše.

- Omg vejice, pri esejih sem vedno na koncu naredila kvadratek v katerega sem jih napisala cel kup in dopisala po potrebi vstavi. Na srečo jih v službi sodelavka dopiše za menoj, katastrofa sem.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Sem ravno hotela napisati se to o starsevstvu, kar se malo na tvoje navezuje, mayaeb... Mi je tako kar malo spooky, ko gledas otroka, najprej samo izgleda kot tvoj mini me, potem se pa zacne se obnasat kot tvoja kopija. Ce te to ne premakne, da postanes najboljsa verzija samega sebe, potem res ne vem.
Vsem starsem in bodocim starsem (ali samo tistim, ki bi se radi bolj poglobili v cudoviti svet druzinske dinamike) toplo priporocam knjigo The book you wish your parents had read (and your children will be glad that you did) Skoraj gotovo obstaja slovenski prevod, ampak se mi ne da iskat.
- me zanima, kak izgovor bom imela jutri, da se mi ne bo dalo v fitnes :lach:
- mi gre grozno na zivce, kako moram v 2 fizicni trgovini in 2 online, da spravim tedenske nakupe skupaj. Enih fucking navadnih drobtin ni bilo nikjer za dobit.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- Jeii, sem dala skozi to spoznavanje s starši in z njim

- sem tolk živčna za ta spoznavanja s starši, se spomnim sem bila za velikonočno nedeljo 2. pri njegovih starših, se peljeva tja, sem prav razmišljala, da sem bolj živčna za obisk pri njegovih starših kot za vse zdravniške preglede za otroka, ter za vse možne razgovore kjer sem bila letos.. :D Ma potem je bilo vse v redu.

- upam, da bo prijateljica naredila piknik za hčerin 2. rojstni dan, tako kot lani, je bilo ful lepo, pa da še njega povabim zraven. Ampak ima letos ful projektov in je zelo zaposlena, pa ne vem, če bo, mal pozabila že kdaj ima točno njena hčer rojstni dan, vem da 1x kmalu v začetku maja.
- se spomnim, da sva se tudi lani s K kregala ravno preden sem šla na rojstni

- da zdaj, ko je on pri meni doma imam kar malo flešbek za cela svoja 20a, za vsa razmerja.
- sta mi karakterno od vseh, s katerimi sem bila, najbolj fajn moj bivši, ki je bil moj sošolec na faksu ter on.
- joj, zdaj, ko ga primerjam s svojim 1. fantom, ki je ravno tako bil veliko pri nas, je on čisto tak skromen, moj 1. fant se je kar nekaj držal kot ne vem kaj za brez veze, nekega bajnega faksa ni naredil, kakšne redne ali dobre službe ni imel, je pa od vsepovsod vlekel raznorazne štipendije, ker je znal sistem okrog obrnit, samo študiral in živel je 4 leta v Angliji, medtem, ko je moj zdajšnji pa v Nemčiji 4 leta.
- ima moj zdajšnji zelo poštimano v glavi in zelo čustveno zrel(kot ga zdaj vidim), pri tistem prvem fantu je bilo res tako vse narobe, ni bil karakterno ok, njegovo psihično zdravje ni bilo dobro, egoističen, zelo slabo je vplival name, tudi na zaključevanje gimnazije in začetek, 1/2 faksa, samo tega pri svojih 18-21 nisem znala uvidet, še moji starši niso ugotovili, da on ni ok.
- Moj bivši iz faksa je bil pa v redu, zelo lušten, samo tak trmast mulc, pa v njegovi starosti 21-26 nekje sva bila skupaj, je proti temu videt razlika z nekom konec 30ih/40(po eni strani je bil tudi ta iz faksa sam zase duhovno zrel, samo ni bil tako zrel pa v odnosih(in mogoče tudi jaz ne), ni se znal lepo izraziti in razložiti stvari, da bi ga jaz tako dobro razumela in sodelovala, kot s kom starejšim), pa nisem prepričana sicer, kaj me je zares motilo pri njem, sem se ga samo naveličala po par letih, mi je manjkalo, da ni dovolj ambiciozen in mi je bil preveč dolgočasen, preveč tak, kot da mu je za vse vseeno, apatičen, še zdaj ne razumem vsega, kaj je bilo sploh z njim, kaj sem čutila in kaj me je motilo... sem pa skos imela neke dvome, če se z njim vidim dolgoročno.. boleče in še kar dolgo prebolevanje je bilo to z njim.
- upam, da bo moj še dolgo zdravstveno ok in da ne bo nobenih problemov na pregledih zdaj
- ga še vedno ne mika, da bi tu, na primorskem živel, ker je menda treba ogromno stvari obnovit

- Z eno kolegico sva pa še vedno tako v nekem čudnem odnosu.. na mojih storijih, so skoraj vsi nekje po Italiji, Siciliji med prvomajskimi, ta kolegica, ki je zamerila, je pa zdaj na Islandiji. Kaj vem, ena druga, ki sem ji tudi pozneje povedala, je bila zelo razumevajoča, sicer mi je pa malo tako, nočem vzbujat kakšnih slabih občutkov prijateljicam, ki še nimajo otrok z novico, ker jaz se tudi nisem počutila ok, ko sem od katere izvedela to novico... Lahko pa, da one niso kot jaz in ne bi imele takih čustev kot jaz ob tem, ne vem..
- Sem danes na polovici :hearts:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- sem ocitno spet naredila napako, da sem pogledala na telefon oz se prevec zbudila, ko sem sla na wc in ne morem zaspat nazaj.
- da je dobila moja mama nek ogromen sopek vceraj, se jaz v lajfu nisem nikoli dobila tega, 1 vrtnico sem za rojstni dan.
-sva vcersj zame ne najbolj tipicno, prizgala oba po eno svecko v cerki/samostanu, ko sva na neko razstavo imela namen iti

- ja da to z vrtci, ko malo gledas, vidis,da imaSlo zelo socialno ureditev drzave, tudi glede zdravstva, nekateri v preteklosti pa tudi se zdaj so znali dobro prikriti svoje prihodke in imetje, da so prisli v najnizji razred.. sicer pa itak politiki najbrz ogromno vzamejo z drzavne blagajne...

- da hm... mi je zanimiv una izjava od mmmja, da normalne zenske seksat ne znajo, ne vem al je misljeno bolj povprecnega videza, al normalne kot, da ne ponujajo seksualnih uslug za denar. Nisem tip, se pa spomnim, da je moj bivsi iz faksa, ki je imel tud ze kar nekaj seksualnih partnerk do takrat, ko sva bila skupaj, komentiral, da tiste bolj, suhe, bolj lepe, do potanjosti ustimane, so ponavadi bolj lene, se jim manj da poceti/ se potruditi v postelji, kao slabse za seks od katerih drugih.. ni imel pa kaksnega fetisa na uniforme al kako je zenska v psotelji oblecena, na vizualne stvari... Je pa vseeno bil mlad do takrat inje verjetno bil s samimi mlajsimi puncami.
- me je takrat, ko sem bila z mojjim v cerkvi vseeno presinilo, ce se staram in ce je zdaj nekako konwc neke mladosti, ko ni vec tiste neke nevednosti, avanturisticnostu na ljubezenskem podrocju, da ne vem kaj me caka, kaj se bo zgodilo, brezskrbnosti.. ko si z nekom samo ker je takrat fajn, razbyrljivo, ne ker bi planiral nevem kaj vse v prihodnosti..

- mi je vsec tista brezskrbnost, ko nisi nosec in ne rabis za nic skrbet, lahko pijes alkohol, kadis, seks je bolj nor in brezskrben. Nisem si vsec zdaj odkar sem debela in napihnjena. Pa se najjprej mi je bilo 3 mesece slabo, zdaj imam pa neka vnetja skos, pa pocutim se kot slon, neprivlacno, tudi veze me povsod ta mascoba, pa se cisto sveze rdece krvavitve so se mi zgodile po seksu v prvem trimesecju.. da je blo vse rdece ko si na skoljko sel po seksu, da se ze bojis karkoli delat, da ne bo kaj narobe... :roll:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

hayley napisal/-a:- da hm... mi je zanimiv una izjava od mmmja, da normalne zenske seksat ne znajo, ne vem al je misljeno bolj povprecnega videza, al normalne kot, da ne ponujajo seksualnih uslug za denar. Nisem tip, se pa spomnim, da je moj bivsi iz faksa, ki je imel tud ze kar nekaj seksualnih partnerk do takrat, ko sva bila skupaj, komentiral, da tiste bolj, suhe, bolj lepe, do potanjosti ustimane, so ponavadi bolj lene, se jim manj da poceti/ se potruditi v postelji, kao slabse za seks od katerih drugih.. ni imel pa kaksnega fetisa na uniforme al kako je zenska v psotelji oblecena, na vizualne stvari... Je pa vseeno bil mlad do takrat inje verjetno bil s samimi mlajsimi puncami.

Normalne/običajne ste ve kosmoforumašice. Potem imaš še amaterke, med amaterje bi lahko sodil tudi sam, saj sem prejšnje leto kar zavidljivo številko dosegel :oops: (ti veš)... in profesionalke, katerim je to služba. Torej, ne moreš se ti primerjat s profesionalko, niti jaz ne, ki seksa 8 ur na dan, tko kot ti na šihtu eno in isto delaš 8 ur na dan... al pa še več

Res je, da se profesionalkam sčasoma ne da, en in isti šiht vsak dan, ni napredovanj? ...sam veš, na šihtu se ti ne da, a če teče voda v grlo pa lahko nekaj kar odlašaš 14 dni, ker se ti ne da, rešiš v 5 minutah :oops: :D :cool: Ker pač to skoz že delaš, veš, si zverziran.

Isto je v seksu, vem da je Sarissimi pa še komu težko poslušat zadeve iz te perspektive. Primer. Nedolgo nazaj sem gledal film o dvojniku sina od Sadama Husseina, ki (sin ne dvojnik) je bil med drugim odvisnik od seksa. Njegov dvojnik pobegne z eno izmed njegovih "seks lutkic / prostitutk". Kaj se zgodi? Prostitutka zna, da je tisti človek grozen, vendar ga začne pogrešat... hkrati pa začne pogrešat svoj stari način življenja... oblačenje, to da je zgledala tako seksi... nekateri razumemo... še kako :)

Profesionalka lahko da naredi tako, da ti pride takoj in greš... če se ji pa (mal) prikupiš (oz. če nekaj narediš sam v smeri, da steče malo boljše vzdušje / energija), pa tud če nisi dober, bo naredila da ti bo lepo... zelo enostavno, ker itak zna :roll:

Z neko običajno punco pa lahko da bosta na začetku čist zgubljena, neuglašena... pa ni zdaj njen videz bistven. Nima veze kako zgleda s tem kako seksa.

Sicer pa, priznam da:
* Nič, dovolj oz. še preveč sem javno povedal. Če kero več zanima, me lahk povabi na pijačo al pa večerjo, to mam itak rad :cool:
Zadnjič spremenil mmm, dne 02. Maj. 2023 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- Ne vem, ti je prav všeč ta koncept, da plačaš ženski za denar očitno... nobenemu tipu, kar sem jih jaz poznala to ni bilo, pa kolikor vem, splohh ne zgledajo nič lepše ali boljšpe od povprečne ženske na ulici, prej manj...

- js ne vem, zakaj se večina nosečnic normalno redi samo v trebuh, jaz pa povsod
- sem zdej že na 12,5 kg plusa, bi mogla bit prav skos lačna, da se ne bi redila očitno, ma že do 10. tedna sem imela na tehtanju nekje 3,8 kg plus od začetka, ko ene nimajo sploh še nič...
- se redim hitreje ku uni piščanci za jih na hitro vzredit in zaklat, jih imajo starši par
- če mi jutri ne bodo kaj negativno skomenitrali teže, pol pa tud ne vem, čeprav babica in med. sestra sta že sami obe bolj debeli, kamor jaz hodim... Js mislim, da mi znajo natehtat, da sem dobila 6 kg v 5ih tednih od zadnjega pregleda. Na zadnje ko sem šla v 6 tednih, iz 10. do 16. tedna za 3,9 kg gor, so rekle, da je teža ok, samo zdaj je še ful več... Ampak ja, razen teh vnetij, so ostale meritve do zdaj bile normalne... pritisk 65/110 na zadnje, cukr na tešče 4,2...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

hayley napisal/-a:nobenemu tipu, kar sem jih jaz poznala to ni bilo, pa kolikor vem, splohh ne zgledajo nič lepše ali boljšpe od povprečne ženske na ulici, prej manj...

Zdaj ti mešaš seks in izgled.
Izgled. Praviloma boljše od povprečne ženske, slabše od onih v klubu. Seksualna energija se pa čuti bolj izrazito.
Seks. Težko primerjaš nekoga, ki redno seksa z nekom, ki seksa občasno samo z enim tipom + kakim loverjem. To sem ti valda že pojasnil?

Odvisno kaj iščeš in na kaj naletiš. Praviloma pravim, da si znam najti žensko, ki dobro zgleda in s katero imava potem tudi dober seks. Dovolj dober, da pogosto doživim najboljšo seksualno izkušnjo doslej.

Priznam, da:
* okrevam, saj sem začel editirati svoje poste :) :cool:
* moral sem počivati te praznike, ker boli... nisem samo počival, a sem več kakor bi če ne bi bolelo... pa u bistvu mi je spanje do 12ih in pol še popoldan vedno pasalo :D :cool:
(jebeš potovanja)

* Ne vem pa kako sem sploh lahko hodil na šiht v takem stanju, to je norooo kolk je bolelo in kolk dober sm se pretvarjal, da ne boli. Saj sem imel z nekimi ornk čudežnimi obliži prelepljeno, da je manj bolelo in še zdravilo zraven, sam pol me je že križ začel bolet in sem se ornk začel krčiti. Pa nikoli nisem imel dobre drže že tako ne.
* Pol mi na masaži reče naj se vležem na prsi, ma se nisem mogel, ne vem če se sedaj še lahko. Pol sva nekak naredila kompromis, da me je masiral na bokih.
* Pol sm bil jezen na nadomestno vozilo, da je menjalnik fuč, ker nisem vedel iz tretje v drugi prestavo dat, pa še policaj je radar imel pred mano, sam ni porajtal, da meni je pa avto crknil, ker nisem vedel prestavit. Njega je samo hitrost zanimala.
* In se zadnjič spet vozim v tem avtu in menjalnik dela "tipi topi". Huh, ornk polomljen sem šel v avto. Sam je bilo treba k zdravniku ugotovit ali sem polomljen ali bom preživel. Pa še obliže mi je dal.
* Če sem se kaj naučil? Nisem še raziskal deleža svoje krivde pri tem. Koliko sem sam sprovociral dejanja, bi lahko verjetno kaj bolje naredil, koliko je morda vendarle vse skupaj bil planiran konstrukt, kateremu se ne bi mogel (vsaj povsem ne) izogniti :?
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- Se, ko sem doma pri starših ne obvladam s hrano, namesto da bi uresničila moj plan, da malo teže izgubim pred pregldom, sem zdaj dobila od četrtka do te srede 1,9 kg v praktično enem tednu ali manj kot enem tednu, kar se mdoma doma,
- sem se takrat zadnjič malo ujezila, ker sem skos bila prepričana da bo šel vsaj na morfologijo zraven in so mu dali dežuranje na tisti dan, tako da zdaj bo kao šel, ker so mu premaknili dežuranje, mam pa še dolgo do morfologije, imam zdaj en pregled brez morfologije, čeprav je že pravi čas, da bi jo sedaj imela
- je pa pri kaksni prijateljici bil mož zraven od 1. pregleda naprej, da bi bila js čisto povsod sama, še na morfologiji, bi kar bila razlika
- morem telovadit in se mi s cca. 12,5 kg pridobljene teže (na tešče, v ordinaciji, v celoti oblečena bo najbrž bolj 13,5 kg) od sredine januarja do sedaj sploh ne da, med pilatesom šele res čutis močno, kje vse se ti je nabrala maščoba in kako zelo veže, česar, ko sediš in samo hodiš okrog doma v trenirki, ali za ven oblečen ne čutiš...

- ej meni tudi paše zelo spanje, čeprav je moja časovnicca bolj od 18 do 6 bila, ne do 12, npr danes, sem tudi preutrrujena da bi kamorkoli hodila, včasih se mi pa potem zgodi, da še dve uri sredi noči ne spim, po tem ko na wc grem..

- Je moj pilates video done za dnaes, so mi zdaj že tolk težki videi, da sem ful vokalna zraven in ječim in rjovim, (mi je pa ta video , ki ga zdaj delam, bil težek, že ko sem bila na 7 kg+, kaj šele zdaj 12,5 kg +), kot uni mišičjaki na fitnes napravah (nisem hodila nikoli v fitnes, ma sem nekoč imela hip hop trreninge v enem fitnesu :D )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- se bova mogla z mojim nekam na tečaj za starše prijavi, ker zdaj se že vsi ful o tem pogovarjajo, sva za enkrat v Lj, ma ne vem kolk časa še bova, tako da ne vem kam se prijavit, očitno kar v Lj

- koončno sem dobila pošto o unih genetskih testih, jah dejansko ni nekih posebnoih obrazložitev al da bi me še za kaj drugega posebnega tesitrali, samo vse imam neg.

- medicina dela mi špošilja pošto, da sem sposobna za delo ,ampak zuraven še jedilnike za anemijo in jeterne bolnike :lach: . Ma baje da je to z jetri značilno za nosečnost, js ne vem, kaj niso ugotovili, da sem noseča al kaj, pa 2x sm mogla bit sam v modrcu, pa v 19. tednu sm bla.
- očitno nimam problemov s cukrom, da bi ga imela preveč, sem nazadnje pojedla kakšno vrečkjo bomobonov 2,5 - 3 ure pred pregledom in imam sredi dneva cuker 3,1 mmol/l.
- ćeprav ne štekam, kaj je fora s tem cukrom, ene majo ful povišanega in se nič ne redijo, majo prakrtično sladkorno, js mam ful nizkega in se ogromno redim, če 3 ure ne jem, sem že omotična...

- so me zmerli v višino prvič po srednji šoli, sem očitno 170,5 cm in ne 171 cm. Ali se pa že manjšam.

- kar se tiče ginekološkega, so mi pa rekli, da sem se preveč zredila, una babica se je neki čudla, kako je možno, da mi je tehtnica tolk pokazala, baje da 6 kg več od prejšnjega pregleda in se zdaj ne smem nič več zredit do naslednjega, da če bi se na vsakem pregledu toliko zredila, bi dobila 40 kg v celi nosečnosti, lol. :D Sem v zadnjem času 2x pridobila celo 2kg na teden, ponvadi poa okrog 1 kg, ne vem kako bo zdja to, da bom mela kr skos eno in isto težo, sicer zdaj ko sem v Lj, manj jem kot pri starših..

- me hočejo vzeti na dveh mestih v službo, pa ne vem, kaj je bolje vzet oz. če sem se prav odločila, eno je za ndč, drugo določen, čeprav je meni ljubše mesto tisto, kjer je določen... Sem dejansko mislila, da sem za eno del, mesto še vedno v postopku izbire, pa mi potem rečejo, ko danes kličem, da sem pa jaz že izbrana, samo očitno ful zavlačujejo, preden se bo delo dejansko začelo, že pred cca. faking 3 meseci sem bila na 1. razgovoru. Zdaj imam pa spet malo dvomov, če je prav, da sem tisto za ndč zavrnila oz sem jim že ene 2x rekla, da čakam še odgovore ostalih, preden potrdim.. pa me malo skrbi, če sem se prav odločila, ali bi bolje naredila, če bi vzela tisto za ndč. Me pa moti, da pri tistem za ndč., ni zaželjeno kaj posebej se izobraževat ampak bolj stagniraš na enem in istem, si pa po drugi strani mogoče (sigurno) bolj brezskrben z otrocmi in lahko bi tudi 2x magar zaporedoma zanosila in še vedno ostala pri tisti službi. :/ Malo confused, ampak bi bila vesela vseeno že, če me vzamejo v katerokoli od teh... Upam, da se ne zamerim tistim, ki sem jih zavrnila oz. jim morem še dokončno to napovedat. :? :?
- ne mama, ne terapevtka, ne on mi ne znajo prav svetovat, mogoče bi bil še bolj od njega priročen za nasvete njegov oče. :)

- sem sicer v zadnjih dneh obkljukala 2 stvari s to-do liste, da sem njega spoznala s starši in poklicala lastnico stanovanja in jo obvestila o tem, da bom šla in situaicji, je bila super prijazna in mi deluje še veliko blj fajn od vseh mojih cimer. :) . Oboje mi je bilo kar precej sitna stvar, dokler ni šlo mimo.
- se pocutim kar bizarno ljudem govorit, da sem noseca, sem zdaj povedala se par dodatnim ljudem, samo se mi zdi, da bi bila neka cudakinja, ce ljudem s katerimi se poznamo al smo meli nek odnos, ne bi povedala tega, ko sem ze v 2. Polovici. Bi se tudi sama pocutila cudno, ce bi katera random chatala z mano od poznanih, pa mi tega ne bi povedala, kot da nekaj hoces prikrit. Sem tako povedala Kju, bivsemu sodelavcu, s katwrim sva si bila najblizje ter sostanovalkam..
- ceprav se sama ne pocutim noseca, ampak cist normalno, ravno zato, ker je ze 7 tednov, kar sem sploh kaj videla na uzju, drgac se ti pa zdi kot, da mas samo malo napihnjen trebuh, al da si se malo zredil..
Odgovori