- me je danes K klical in spraševal s kom se dobivam, ter s kom sem bila ravnokar 1 uro na telefonu ( me očitno ni mogel dobit) in sem mu povedala za tinder
- sem danes imela 3 in pol urno pijačo z ekonomistom in 1uro20 min pogovor po telefonu z dzavnikom.
- je bil danes moj 3 tinder date, še tega zdravnika dam čez in pol se mi ne da več s tindrom ukvarjat
- se mi zdi da je bolj enostavno v živo spoznat pravega človeka kot prek tindra
- mi je bil ta od danes zelo fajn kot oseba, zelo osebne teme sva se pogovarjala, oba hodiva k terapevtu, on celo 2x tedensko zadnji čas, sem ga pa drugače dojela bolj prijateljsko. Mi po videzu ni neki zelo, fora je tudi, da je nekje isto velik ali lih malo večji od mene in to me res ne privlači, pa še nima mi tolk močne samozavesti. Mi pa hkrati ni nič posebej odbijajočega na njem, bolj nevtralno ga vseeno vidim. Blazno fajn oseba, kar na jok mi gre zdaj ko se najini pogovorov spomnim.
- sem imela z vsemi tinder dejti do zdaj zelo dobre pogovore. Pri prvem sem bila 4 ure, z 2. dve uri (so po teh 2h urah lokal zaprli), s tem danes, 3. pa malo več kot 3:30 ure, bi bila še več, če on ne bi bil zmenjen za naprej... Vizualno mi je bil pa od vseh 3. do zdaj mogoče ta danes še najmanj, noben ni bil pa totalno mimo spet.
- mi je sicer chaski na videz bolj všeč in me bolj privlači od vseh teh tindr dejtov, s katerimi sem se do zdaj videla, ampak pri naju že takrat lani pač ni ratalo za kaj bolj resnega
- je bil pogovor z zdravnikom danes veeeeliko bolj sproščen od 1. klica. Se mi zdaj zdi daleč od vzvišenega, kot se mi je zdel pri prejšnjem klicu in na začetku, zdaj se mi zdi po eni strani še premalo samozavesten in mal manj tak tipični moški kot sem navajena, ne on, ne ta danes nimata toliko moške energije, ker K jo ima ful, ampak že toliko, da se mu je brezveze kaj bolj deep sploh z mano pogovarjat ali cartat, ali imet kadarkoli bolj nežen, počasen seks...
- mi je danes začel govorit zdravnik nekaj o seksu in sem kar malo horny od tega pogovora, pa še že ful časa nisem, samo sem mogla zelo hitro pol končat govorit, zdaj tudi on že spi ker jutri dela dežurstvo(in je še v porodnišnici?). Se do sedaj še nisva utegnila videt, je pa menda imel 4 24-urne izmene v zadnjih 8ih dneh, pa še vožnje ima kar nekaj do delovnega mesta.