-pri jordanijcu sem bila pa popolnoma sproscena, čisto nič živčna, itak sva se zmenila čisto zadnji hip, Da nisem niti časa imela bit, pa se on je tak totalno v izi..
- ja počutim se skos kot, da nekaj narobe delam s tem tinderjom, ampak kaj saj se nisva razumela s K, pač sem hotela preizkusit nekaj novega.
- ugotavljam, da mogoče mi je K vseeno bolj vsec kot vsi na tinderju
- samo še s tem danes in tistim zdravnikom, ki ima rad parfume bi se dobila, pol pa je to konec. Tisti zdravnik je bil nekaj presenečen, da sem se z nekom drugim dobila in da ni on no. 1. Potem sem mu še povedala, da mi je on bil najbolj všeč/zanimiv od vseh od začetka, če me pa ni nikamor povabil v živo. In potem je še reku, da mi bo že ob pravi priložnosti serviral, D aga imam za rezervo.
 Kaj dafak, sploh vedla nisem da sem mu kakorkoli všeč, če sem mu sploh, se zdaj sem zmedena. Dejansko edini je, ki sem mu sama prva pisala. Pa med pogovorom skos jaz vodim pogovor in jaz njemu vprašanja postavljam, tako se mi vsaj zdi. No sem mu na zadnje se oznanila, da sem si dodala malo opisa, kar je na začetku komentiral, da mu ženske brez opisa niso resne, potem ni čisto nič komentiral mojega opisa in samo opazil, da sem si dala še 4. sliko in 4 slika mu je všeč. Na tej 4. Mogoče imam vsaj malo makeupa na oceh, pa malo bolj normalno sem oblečena, manj popotnisko Al neki, drugače imam 2 sliki iz backpackanja.
  Kaj dafak, sploh vedla nisem da sem mu kakorkoli všeč, če sem mu sploh, se zdaj sem zmedena. Dejansko edini je, ki sem mu sama prva pisala. Pa med pogovorom skos jaz vodim pogovor in jaz njemu vprašanja postavljam, tako se mi vsaj zdi. No sem mu na zadnje se oznanila, da sem si dodala malo opisa, kar je na začetku komentiral, da mu ženske brez opisa niso resne, potem ni čisto nič komentiral mojega opisa in samo opazil, da sem si dala še 4. sliko in 4 slika mu je všeč. Na tej 4. Mogoče imam vsaj malo makeupa na oceh, pa malo bolj normalno sem oblečena, manj popotnisko Al neki, drugače imam 2 sliki iz backpackanja.

Če ga sam potegnem bo grdo oz. bo speljan na vidnem mestu, pa nočem.)
 Če ga sam potegnem bo grdo oz. bo speljan na vidnem mestu, pa nočem.) Je bolj na svojo smer in kariero usmerjen. Pa emocionalno inteligenten, da mu je mar, kaj se drugi osebi dogaja.
 Je bolj na svojo smer in kariero usmerjen. Pa emocionalno inteligenten, da mu je mar, kaj se drugi osebi dogaja.
 vsi čutimo negativnost, več ali manj, razlika je samo ali vržeš to ven in obžaluješ, ali pa jo predelaš v sebi, ugotoviš, da je v večini nesmiselna, in napišeš/izgovoriš/narediš nekaj koristnega, produktivnega.
 vsi čutimo negativnost, več ali manj, razlika je samo ali vržeš to ven in obžaluješ, ali pa jo predelaš v sebi, ugotoviš, da je v večini nesmiselna, in napišeš/izgovoriš/narediš nekaj koristnega, produktivnega.  

.
 .

nevem kaj bi brez njega...
 nevem kaj bi brez njega... 

Očitno homeopatske kroglice, ki jih sedaj (začasno - da popravijo škodo ostalih močnih zdravil, ki sem jih jemal - pač rabil sem tudi tiste in takrat prioritetno, tega ne zanikam) jemljem dnevno prijemajo nazaj, yes
 Očitno homeopatske kroglice, ki jih sedaj (začasno - da popravijo škodo ostalih močnih zdravil, ki sem jih jemal - pač rabil sem tudi tiste in takrat prioritetno, tega ne zanikam) jemljem dnevno prijemajo nazaj, yes