Par 100 tisoč evrov, recimo da je kak milijon+ to.
1 Kupil bi si ornk stanovanje, 3-4 sobno (novo seveda, v "elitni" soseski), ali pa kako hišo v okolici.
2 Kupil bi si še kak konkreten vikend na Slo obali ali na Hrvaškem, ne predaleč. Da imam vsak vikend dostopen z avtom.
3 Službe verjetno ne bi pustil, ker nekaj 100 tisoč evrov ni toliko, pa po mojem tudi če bi nekaj milijonov dobil, bi še vedno hodil na šiht.
3a Firme tudi ne bi naredil (verjetno), saj če bi imel pravo idejo, bi že zdaj lahko imel firmo.
4 Je kar bi dejansko kratkoročno naredil. Hedonizem (+vpliv Instagrama). Ne vem, dobil bi si eno ali več "zajčic", in šel potovat z njimi, v neke drage, luksuzne destinacije. No upam, da bi še kaj družbe (ki jih poznam od prej, torej od sedaj) za zraven tudi uspel dobiti.
5 Verjetno bi si "kupil" osebnega trenerja in/ali trenerko, ki bi me ornk naučila plesati + nekaj bi moral še narediti na izgledu, te "simpl" vaje v fitnesu mi res ne grejo, ampak sigurno bi si nekoga "kupil", ki bi poskrbel zame, da bi pridobil na moči. + Stilist. Ki bi mi pomagal najti moj stil oblačenja.

6 Zdaj da rečem, da bi si kupil/privoščil boljše doktorje, kakor jih imam trenutno, je težka. Po mojem itak se z mano že ukvarjajo najboljši zdravniki (trenutno alternativci kakopak

Saj bogate dejansko najbolj skrbita zdravje + smrt

No OK, pa da jih ne kujemo preveč v zvezde. Tudi v ljubezni je lahko bogatim težko, zelo težko, težje kot (nam?) običajnim..
Ponavljam

P.S. 3k na mesec se mi ne zdi toliko. Posebno sedaj, ko se vse draži. Že če grem v Emporium kupovat, kupim nekaj stvari in je lahk 500 EUR. Seveda še nisem. Ali pa v Namo. Ampak zakaj pa ne bi kupoval tam?