Zdaj, če že izzivaš, si ne morem pomagati, lahko pa naknadno umaknem, če predobro ugibam
Ne delaš neposredno v IT, ker si ženska

in drugič, ker sem tako ocenil - recimo, da znam oceniti nekoga, če je v IT, torej nekih potreb po nočnih nimaš (pa tudi če bi tam imela nočne, se praviloma ne bi dolgočasila in bi jih hotela čimprej oddelat in iti spat

)
V klicnem centru tudi verjetno ne delaš, ker prav tako ponoči ne bi imela časa za forume (verjetno ne, razen če si edina tam, in ni veliko klicev in si tam samo v primeru, ko kdo pokliče)
Ne delaš neposredno v nujnih "infrastrukturnih" zadevah, kjer so nočne potrebne. Ker če bi, predvidevam da kot policajka na nočni ne bi pisala po forumu, podobno ne če bi bila reševalka, podobno verjetno ne, če bi delala v zdravstvu - v zdravstvu bi se morda kdaj ponoči še našla kakšna luknja
Pač svet se giblje v smeri globalizacije, potrebe po nočnih bi lahko bile povezane z drugimi timezone-ami.
Trenutno so aktualne kriptovalute, lahko da pri kateri firmi delaš kaj, še vedno ne vem kaj točno
So še neke igralniške firme, tudi pri nas, ki tudi verjetno poslujejo z drugimi timezone-ami. Samo po mojem neke hude potrebe po delu ponoči tam ni, no večinoma ne, morda ti kaj s tujimi trgi neposredno komuniciraš. Zdaj pri igralnicah ne vem kako bi lahko bil vaša stranka, ne bom kupoval igralnih avtomatov, pa verjetno tudi denarja ne bom vstavljal not
No še marsikaj drugega je kar bi lahko delalo z drugimi timezone-ami
Pred časom si omenila še poti v tujino in da ti cepljenje pri tem koristi, kar pritrjuje temu, da posluješ s tujino, ampak očitno dlje od same Evrope glede na nočno delo.
Še vedno mi ni jasno zakaj bi kolektiv moral biti same ženske, potem vse moje ugibanje odpade.
Same ženske: maserke, natakarice, učiteljice, vzgojiteljice - joj zdaj me bo še kera linčala - samo to mi hodi po glavi kje morda so moški zraven odveč. Samo tukaj praviloma ni potrebe po nočnih, sigurno pa ne po delu za računalnikom.
Glavno, očitno nimam pojma kaj je vaša branža.

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)