Kaj pravite?
Sanjamo tisto o čemer razmišljamo oz.nas razjeda. "Zanimive" skrbi in dogajanja.
Kaj pravite?
žveplenka napisal/-a:*Dobro da sem v nočnimmm zakaj si zbrisal del svojega odgovora? sej smo sami anonimneži no vsaj jaz
kar te je zdaj vodilo do tega da si to brisal te je najbrž takrat do tako močnega strahu... ugibam
*
Sori, če preveč drezam.
Ni me pa toliko sram tega priznati tukaj na forumu.
ne da ne maramo žensk z otroci, ne maramo njihovih pričakovanj, da se bomo zato ker imata dve od kolektiva otroka vsi ostali odpovedali počitnicam ( v dobrih terminih), praznikom in vikendom. Pač sem v poslu kjer delamo petke in svetke in pač ne gre da si boš zdaj nekaj zbiral vsak pride pač enkrat na vrsto, je pa to čisto slaba izkušnja, ne trdim da so pač vse ženske z otrokom take...

V tretji iteraciji svojega forumskega življenja
saarijarvi napisal/-a:V tretji iteraciji svojega forumskega življenja
what?
slovenc79 napisal/-a:me zanima kaj žveplenka dela
bi povedala mojo bizarno službo pa smo res tako majhna branža da se poznamo vsi med sabo...
)

(kar bi tudi razložilo zakaj sta se z mmm že srečala
)

saarijarvi napisal/-a:Pff, ženska v IT-ju ali moški ki masira, kje si še to videl?
), ki bi bila na mojem nivoju. Pa jaz sem pameten, deloma "načitan", sam včasih počasen, drugič len, ampak ženska mi ne more blizu. Obstaja pa kar nekaj tipov, ki je v mojem delu bistveno bolj zverziranih in sposobnih od mene.