- je bilo fajn po dolgem času videti frendici, na drugi strani lokala sem šla pozdravit pa še drugi dve prijateljici, od katerih bi tudi z eno mogla se dobit po dolgem času. G. je mahna.
- smo bili v zasedbi, jaz, 2 prijateljici, 4 - mesečna hčerka od ene, 10 - mesečna hčerka od druge in 2 in pol letna hčer od druge.
- sem 'mogla' vmes še malo pestvat ta 10 (oz mogoče je še malo bližje 9 čist natančno) mesečno, ko je frendica se ukvarjala in hodila na wc s tastarejšo.
- se sliši kar grozno, ko una s ta 4-mesečno pravi, da ji seks sploh ne paše več, ker jo boli od šivanja (ali naj bi jo celo malo čudno zašili) in je v dvomih, če bo sploh lahko imela še enega otroka, ker ne ve, če bo še kdaj seksala.
- me čaka še delo za službo, ker včeraj nisem nič
- nisem še sigurna kaj naredit, ker me zdaj pa starši vabijo v toplice, grejo za en teden, medtem ko jaz bi lahko šla tudi kakšne 2 ali 3 dni samo zraven. Nimam pa dopusta več veliko, tako da ne vem, potem ga ne bi mela več kaj dosti, če bi hotela še s kom drugim kam it..
- mi bivši še vedno ni nič odpisal, zdaj pa še polnilca nimam, ker se mi je mobi spraznil in sva samo prek smsov na vezi.
- majo ženske očitno različne okuse, eni zdaj, tisti, ki ima 12 let strejšega moža, se pa zdi po slikah bolj všečen tisti iz Romunije, ki ima 40, od mojega bivšega, eni drugi frendici pa bolj bivši (ali Chaski). Sta me tudi prašale koliko je star in zdaj je ta ista frendica tudi rekla, da je mislila da je dosti mlajši, ne letnik 80, po slikah... vsak malo drugače vidi ali kaj.
- glede n to, da na slikah ni toliko videt višine, mi je meni mogoče pri tem K malo manj všeč višina, ker na splošno kar se tiče videza so mi pač všeč bolj visoki oz. da so nekje od pol do 1 glavo višji od mene. Sem sama 171 cm, bivši je bil 190, K pa 175, skoraj podobno kot jaz, ma ajde za zdaj so mi bile druge stvari recimo všeč na njem..
- K nima prav razvitega nosu za parfume. Sva včeraj poleg drugih trgovin bla še malo v Mullerju. Chanel no. 5 in Shalimar sta mu kot po WCjih, v resnici sta pa najbolje najbrž narejena parfuma od vsega kar dobiš v milerju/ drogerijah od parfumov.

Mu je ša všeč YSL - Mon Paris in JPG - LA Belle Le parfum. Pa med Tom Fordom Neroli Portofino in Chloe Nomade edt mu je tudi bolj všeč Nomade edt. Meni so citrusni vonji zelo všeč, kot je Light blue ali Neroli portofino, medtem ko tipom niso kaj preveč. Chaskiju je tudi bolj všeč Chloe Nomade edt od Neroli Portofino, moja zadnja 2 parfuma, od obeh mu je pa bolj všeč Guerlain - Teracotta (Tiare, jasmin,vanilja, kokos), no meni so vsi všeč, mi čisto paše malo menjevat...
- mi je od teh drogerijskih precej všeč tudi Narciso Rodrigez - Pure musc, mi izpade precej tak eleganten, mogoče tudi bolj za formalno okolje.
-