- glede frenda K ne vem, prav kaj več od fizične bližine ne čutim, da bi imela. Mi je pa vsakem primeru zelo odbijajoče, če kdo(rkoli) prehitro pokaže, da bi nekaj (resnega) imel z mano.. komaj 1 mesec in pol je odkar sva se začela družiti nekje, halo ne bom bila kar v zvezi...Parkrat se je že strinjal s tem, ma se mi zdi, da bom mogla zdaj imet spet še kak reminder/ pogovor na to temo.
- se pa s Chaskijem tudi ne videvam več, niti nimava več vsakodnevnega dopisovanja, odkar sem bila v Romuniji, je kar neka velika sprememba od takrat..
- mi je pa K ful v redu zrihtal avto. Je na koncu ugotovil, da je tista praksa pod lučjo, katere sliko sem mu poslala, bila že prej tam in je viden udarec nekje drugje, sploh nisem nič opazila tistega prej.
Ugl. senzoriji mi delajo nazaj in še spolirane imam vse prakse (ene manjše sem dejansko jaz naredila z uno lopatico za odstranjevat sneg, pri kakšni me je pa mogoče tud kak avto na parkirišču opraskal, na beli barvi je veliko hitreje opazit kot na drugih)- so seksi tipi, ko ti nekaj popravljajo
- imam planiranega nekaj druženja za vikend, s frendicami, še dobro, da malo porajtam, da obstajajo ene oz, kako naj rečem, da ta moj stari svet še obstaja. Se mi zdi, kot da lebdim nekje v času in prostoru in gre vse tako hitro ...
- eni kolegici je bil pri 21 menda precej všeč ta K s katerim se druživa zadnji čas, sta se dobivala kakšen mesec takrat. Zdaj jo bom videa spet po pol leta najbrž ta vikend.
Potem je on začel potovat z eno drugo prijateljico in zdaj še z mano.. 
- se K ju zdi un parfum Micaleff Passion premočan za na žensko, v bistvu je res uniseks. Alien mu je pa v redu začuda.

. Se pa pogovarjava raznorazne teme, nič ljubezenskega največkrat, zadnje mesece, mi je kul tudi kot sogovornik, kolega. No zdej ima pa od te Romunije naprej končno mir pored mano, da se lahko na polno ukvarja z vsemi svojimi stvarmi. 
Pa z njo sva ene dvakrat vrtnarili v Berlinu.
-joj, jaz bi mogla že spat zdaj