in misliš, da sta cimra šla domov čez vikend in zdaj jih kar naenkrat slišim v kuhinji, nič mi ni jasno..- drugače sta vedno ravno toliko glasna, da ju je slišat, ko sta doma, nisem jih slišala odkar sem iz službe prišla v bistvu (tudi ko sem bila še ene 2 uri sama, brez obiskov in tudi ko sem meditirala ne)??
- ne vem.. dobro, da ni noben naletel na cimre, ko smo se včeraj nagi šetali po stanovanju (če so bili tukaj)
- upam da je iz moje sobe, do njihove, ki je na drugem koncu flata slišat čim manj.
- mogoče sta se pa iz kje vrnila okol polnoči, po polnoči, ko sem jaz že šla spat.. ?? (mislim, ni šans, da jih ene 6 al 7 ur v kosu ne bi bilo v kuhinji, ker sta sicer najmanj vsako uro.. ?)
- drugače črnolaske imajo očitno (veliko) boljši seks
- hvalabogu ni delovni dan, ker imam ostanke po vratu
- ponoči pa očitno namesto o seksu, o službi sanjam, sem čist doživeto danes sanjala, da sem na en mail, ki sem ga poslala včeraj, glede enga pomembnejšega projekta dobila neg. odgovor (morem sčekirat, če sem do zdaj dobila kak odgovor)
- majekmi, naslednjič bom ob določenih obiskih šla sčekirat njihovo sobo, če so tle al jih ni..

)

Kam gre cas???