- ne morem faking verjet.. ieushufweui dopust mam! Sicer ne zares, počitnic, ampak vsaj dopust od službe.. po tem, ko danes končam ene stvari za službo delat...
- je šlo tako hitro teh 6 oz. nekaj čez 5 mesecev, kot bi bilo včeraj, ko sem bila prvi dan tam.. se prav spomnim, da mi je ta sodelavec, ki mi je še zdaj ful fajn peljal do kraja kjer sem bila zmenjena za prevoz domov.. in takoj sva se zaštekala, ko sva začela govorit
- grem najverjetneje jutri konec dneva domov po ene 2 in pol tednih
- so se mi ti zadnji 3je tedni delovali kot 1 dan na ne način, ful hitro šlo, kdaj ne vidim staršev in nobenega od prijeteljev oz. prijateljic po 3 tedne, ma je tako intenzivno delo skos, da sploh ne opazim, da je toliko in niti nobenega ne pogrešam..
- da ta forum je pa čisto mrtev, ma mene ne odvrne od tega da ne bi pisala xD
- zveze na nek način ne rabim, ne pogrešam, je kar pestro že brez tega, je bolj problem, da družino, otroke bi imela in se zavedam, da če ne naredim kaj na tem enkrat zdaj ali se odločim za nekaj, bo potem kind of prepozno oz. še težje nekoga najti..
- sem se zdaj bolj spomnila, da ta moja prijateljica bi mogoče rabila še dekliščino oz nisem utegnila zdaj se nič meniti okrog tega, ker sem preveč zaposlena, bom pa potem aj delala na tem, ko mi gredo ene stavri mimo.. čeprav prav tiste neke tipične crazy dekliščine vem da noče..
- paše, ker sem spet sama, ko domov pridem, ker cimra spet sta začela delat in ju ni..
- bi mogla it nekaj na pošto iskat, ma ne vem kam sem dala uni listek, sej upam da se da z osebno.. že tako odlašam skos s tem..
- sem ar zmatrana, ma se bom mogla počasi preselit na službeni komp za sosednjo mizo za še ene stvari sfiniširat
- mi je smotana una prijateljica, ki si ne upa pisat tistemu tipu, ki sva ga spoznale leta 2012. Če se ne bo spravila, bi mu najraje kar js namesto nje, mi ni noben problem, imam očitno prakso s takimi rečmi

, ga ravno tako poznam, ker sem se nekaj mesecev dobivala z njegovim frendom, sam da je on drugač bolj tak resen od tizga frenda s katerim sem se jaz dobivala in deluje fajn dečko, bi imeli še enega naravoslovca v družbi, če bi se frendica kaj spečala z njim