Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a roxy* »

Slika i love paris :lol:

Slika just married :D
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Evo od Nancy spletna stran.
Ona ma razprodaje do 14. avgusta, tko da grem v sredo mogoče mal pogledat, ker sm zadnič enkrat ene njene probala pa niso mel moje cifre :cry:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

*melby* napisal/-a:Evo od Nancy spletna stran.
Ona ma razprodaje do 14. avgusta, tko da grem v sredo mogoče mal pogledat, ker sm zadnič enkrat ene njene probala pa niso mel moje cifre :cry:

kje pa majo nancy kopalke v lj? kje v btcju?
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Jst sm bla v Emporiumu, ampak ima razprodaje samo še v njeni trgovini v Naklem.
ChaBella
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ChaBella »

benetonove kopalke so lepe,drage in nekvalitetne!
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Dons sm bla v Naklem pri Nancy in sem kupla ene kopalke, na prej 40% znižanje je bilo še dodatno 30%, tako da so bile moje znižane iz 13.990 na 5.800 :cool:
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Sešili so bikinke, ki zazvonijo vsakih 15 minut. Takrat se moramo obrniti, da nas sonce ne opeče.

kopalke z zvoncem :lol:
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

Jst bi pa spet mal odprla tole temo :oops: . Pred kratki sem zasledila, da ženske ne bodo več "smele" bit zgorej brez na bazenih, kopališčih, plaži,... Tud majhni otroci naj ne bi smeli biti več goli ampak morjo met kopalke. Kaj pravite na to??? Aja pa se to kaj pa pravte na tangice (kopalke) na jevnem prostoru (bazen,...)

Jst se popolnoma strinjam s tem, če se hočes sončat zgorej brez se dej na nudistični, v solariju al pa kje na svojem zasebnem prostoru, da te vsi ne gledajo. Zdi se mi da če gre kasna brez mem pogledajo za no pa tud če nočejo. Mislm da bi vsaka zenska mogla met nekatere dele zakrite. Zato se mi tud tangice ne zdijo tolk prikupne. To je moje mneje :oops:
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Kje si pa zasledila to informacijo.
Mene osebno ne moti če je ženska zgoraj brez in tudi jest se večinoma časa sončim tako.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

v italiji to ze vela... plus da nesmes bit naparfumeran, pit in jest na plazi, preoblacit se samo v kabinah namenjeih temu... itd... men je to pretiravanje... ce je javna plaza nevem zakaj nebi mogu bit v tangicah ali topless... men to ni nc tazga... ce si topless ti se ni treba zato na nuda plazo... jz nosm braziljanke, ker ne maram da sm vsa bela... na asi privat plazi sem dostkrat topless, ker nemaram bit vsa postrikcana, na javni na hrvaskem mam sicer zgorn del gor ker pac nism tok samozavestna da bi bla brez ker vsi cudn gledajo.. kadar grem pa km vn: mexico, dominkanska, egipt... kamr pac gremo vsak let sm pa topless, ker noben na to cudn ne gleda...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Slika blumarine
ta barva mi je full všeč, pa tud model je ok Slika
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Berđa napisal/-a:Jst bi pa spet mal odprla tole temo :oops: . Pred kratki sem zasledila, da ženske ne bodo več "smele" bit zgorej brez na bazenih, kopališčih, plaži,... Tud majhni otroci naj ne bi smeli biti več goli ampak morjo met kopalke. Kaj pravite na to??? Aja pa se to kaj pa pravte na tangice (kopalke) na jevnem prostoru (bazen,...)

Jst se popolnoma strinjam s tem, če se hočes sončat zgorej brez se dej na nudistični, v solariju al pa kje na svojem zasebnem prostoru, da te vsi ne gledajo. Zdi se mi da če gre kasna brez mem pogledajo za no pa tud če nočejo. Mislm da bi vsaka zenska mogla met nekatere dele zakrite. Zato se mi tud tangice ne zdijo tolk prikupne. To je moje mneje :oops:

Js se pa ne strinjam s tem.. ce se hocs sonct topless, zakaj pa ne. Ne vem zakaj morjo usiljevt to ljudem. Js se vedno soncm zgoraj brez, ker mi je grdo k se pol poznajo crte. Sam mi je pa zoprn se setat mem useh topless, zato si kadar grem u vodo dam modrc za tist cas. Tangic sicer ne nosm, si pa, ce se soncm, lepo zarolam kopalke, da se mi pac rit lepo posonc.
Najbl nesmiselno se mi pa zdi, da nej bi se soncla topless nekje drgje, zato, da me ne bi vsi gledal. Ne vem no, ampak js pridem na plazo uzivat-lezim na soncku, berem knjigo al pa revijo, poslusam muzko in se mi tut slucajno ne lub ukvarjat s tem, kasni drugi zgledajo.
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

ok ti to pravis zase da ne gledaš okol, sej mene ne mot da ste zgorej brez ampak ti vsi gledajo (večinoma moški del občinstva). Jest tega ne bi nikol. :oops:

Lp
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Mislim da ni nič nenavadnega če se sončiš zgoraj brez in tudi nisem opazila kakih čudnih pogledov iz okolice. Se pa jest tud ne sprehajam po plaži topless ker mi je neprijetno zato se takrat pač oblečem v zgornji del kopalk al pa majico.
Tangic ne nosim ker mislim da nimam popstave za njih in za rjavo rit pač poskrbim v solariju.
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: girl next door

Neprebrana objava Napisal/-a pikica69 »

to pa ni kej dost res... mislm, tko je... pac eni gledajo, enim je pa cist vseen drek... jst sm recimo vedno zgoraj brez, kadar se soncim... ze pomoje 6 let. pa so me moji frendi navajeni tko in noben nikol nc ne komentira... niti ne gledajo nikol... je pa res, da NIKOL ne setam naokol zgorej brez in grem v vodo vedno v kopalkah... razen, kadar je moj lubi zraven. :twisted: takrat pa itak noben nc ne upa :D

sicer je pa tko... ce tip naokol gleda na plazi, gleda tut drugje...
"well, that answers one question but arouses several others!"
Zaklenjeno