Berđa napisal/-a:Jst bi pa spet mal odprla tole temo

. Pred kratki sem zasledila, da ženske ne bodo več "smele" bit zgorej brez na bazenih, kopališčih, plaži,... Tud majhni otroci naj ne bi smeli biti več goli ampak morjo met kopalke.
Kaj pravite na to??? Aja pa se to kaj pa pravte na tangice (kopalke) na jevnem prostoru (bazen,...)
Jst se popolnoma strinjam s tem, če se hočes sončat zgorej brez se dej na nudistični, v solariju al pa kje na svojem zasebnem prostoru, da te vsi ne gledajo. Zdi se mi da če gre kasna brez mem pogledajo za no pa tud če nočejo. Mislm da bi vsaka zenska mogla met nekatere dele zakrite. Zato se mi tud tangice ne zdijo tolk prikupne. To je moje mneje

Js se pa ne strinjam s tem.. ce se hocs sonct topless, zakaj pa ne. Ne vem zakaj morjo usiljevt to ljudem. Js se vedno soncm zgoraj brez, ker mi je grdo k se pol poznajo crte. Sam mi je pa zoprn se setat mem useh topless, zato si kadar grem u vodo dam modrc za tist cas. Tangic sicer ne nosm, si pa, ce se soncm, lepo zarolam kopalke, da se mi pac rit lepo posonc.
Najbl nesmiselno se mi pa zdi, da nej bi se soncla topless nekje drgje, zato, da me ne bi vsi gledal. Ne vem no, ampak js pridem na plazo uzivat-lezim na soncku, berem knjigo al pa revijo, poslusam muzko in se mi tut slucajno ne lub ukvarjat s tem, kasni drugi zgledajo.