OMFG saarijarvi, tole je pa bil dopust
Glede viz pa, I feel you. Moj ma vse vize porihtane, pa vseen vedno Interpol kličejo, ko se na meji pojavi

Nazadnje smo ene 20 minut na žgočem soncu čakali, v avtu brez klime, s starejšo psičko, ker smo hoteli za 3 dni na hrvaško morje.
Čudno, da so fanta sploh spustili na letalo proti Tajski, v bistvu bi morala letalska družba že na check inu preverit potovalne dokumente, bi vama vsaj pot in stroške ene karte prihranili. Ponavadi so še bolj strogi kot sama policija na meji, ker so lahko finančno odgovorni, če pripeljejo potnika brez dokumentov. V prejšnji sužbi smo imeli enkrat eno družino, ki je niso spustili na letalo proti Nemčiji, ker jim je Šengensko vizo izdalo špansko veleposlaništvo, kljub temu, da gre za skupno vizo...
- Se konec tedna selimo v novo pisarno, kar je kul, ker bom imela do pisarne zelo blizu; dva nadstropja dol

Poleg tega je bolj malo prostora in bom do odhoda kolegice na porodniško večinoma delala kar od doma.
- Moramo še opremit pisarno, ampak večino osnovnega pohištva že imamo. Itak se pa spet selimo v roku 6 mesecev.
- Imam na balkonu en kup novih lončnic: rukola je že pognala po parih dneh, timijan že tudi nekaj ven bode, čakam še žajbelj in jagode. Prihodnji teden posejem še mačjo travo, origano in preostanek rukole. Potem pa nekje še staknem čilije in češnjev paradižnik in bo počasi dovolj do pomladi.
- (Če je že toliko govora o dojenčkih) Je novi nečak res luškan dojenček, ampak meni je še vedno tako čudno bit okoli otrok. Ne vem, kaj naj z njimi, dojenčki, ali večjimi
- Je bila svakinja TAKO boga po porodu, da je že to kontracepcija zase

Že tako je imela ogromno problemov med nosečnostjo in ni bilo videti, da bi vsaj malo uživala. Saj vem, da je odvisno od ženske do ženske, od nosečnosti do nosečnosti, ampak vseeno... Boga revica.
- Me je tašča 36 ur po rojstvu najmlajšega vnuka obvestila, da sem sedaj jaz na vrsti in da moram pridno jesti, ker sem presuha za rojevanje otrok. Baje sedaj cela familija moli, da bi jaz čmprej zanosila. Bog pomagaj

(ali pač ne)
- Da bi šla nekam na dopust. Ali vsaj na kavo nekam na sonček.