Tole potovanje vama pa zgleda res ni bilo namenjeno.
Sta šla z dežja pod kap in izpod kapa pod slap.P.S. vso srečo vsem bodočim mamicam, če vas je slučajno več

Tole potovanje vama pa zgleda res ni bilo namenjeno.
Sta šla z dežja pod kap in izpod kapa pod slap.

Nazadnje smo ene 20 minut na žgočem soncu čakali, v avtu brez klime, s starejšo psičko, ker smo hoteli za 3 dni na hrvaško morje.
Poleg tega je bolj malo prostora in bom do odhoda kolegice na porodniško večinoma delala kar od doma.
Že tako je imela ogromno problemov med nosečnostjo in ni bilo videti, da bi vsaj malo uživala. Saj vem, da je odvisno od ženske do ženske, od nosečnosti do nosečnosti, ampak vseeno... Boga revica.
(ali pač ne)
grinte pocasi odpadajo.
grozno, res. In potem berem zgodbo nekega indijca, ki je v 70h prekolesaril pot od Delhija do Stockholma zaradi ljubezni in se sprasujem KAKO
ne zaradi kondicijskih zmoznosti ampak zaradi birokracije, haha.. ocitno je bilo nekoc dosti dosti lazje kar se tega tice #thxnine11

ampak efektivna.
Bo pa zato prihodnji dopust gotovo precej lepši.
"Maja k nogi!"

Morem priznat, da sem zelo vesela, ko slišim ali preberem, da se ljudem življenje lepo izide, se obrne na bolje, in so srečni. Tudi, če jih osebno ne poznam. Res me veseli, da se pišejo dobre in lepe stvari, ki se ljudem zgodijo. Preveč je teh žalostnih zgodb.. In pozitivne zgodbe so velika osebna motivacija in hkrati focen vsem negativcem in ciničnim ljudem, ki so po mojem mnenju v prevladi in s svojim mišljenjem želijo vleči družbo navzdol. Jaz že več let, ljudem, ko jim voščim za rd ali novo leto, rečem: "Bodi srečen". Srečnih ljudi ni nikoli preveč. In res tako mislim
In to si kar precej očitam. En dober rek: Četudi je danes najslabši dan v tvojem življenju, to ne pomeni, da jutri ne bo najsrečnejši dan v tvojem življenju. In to si jaz danes vbijam v glavo 
če gre pa za resnejše stvari, pa poišči pomoč, bo hitreje in lažje...

, je zabavno...ampak da prehodiš del mesta porabiš ure stresa, umikanja motorjem, zavračanje drog.