Prinesi mi mojo čokolado
Klepetalnica
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Re: Klepetalnica
Sploh ne bom komentiral.
Prinesi mi mojo čokolado
.
Prinesi mi mojo čokolado
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Hahasaarijarvi napisal/-a:LZ ti si Cosmoslut tega forumaLed Zeppelin napisal/-a:Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.mislim da zdej res vse poznas v zivo.
LZ, kdo ti še manjka, da dopolniš svoj seznam?
..aja še Ananhas
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Kle kao komentirate, a prisostvujete pri temu.
Ne bom več pozitivna moška prezenca v vašmu lajfu.
LP
Ne bom več pozitivna moška prezenca v vašmu lajfu.
LP
Js še ne poznam LZja!
Lahko se mi pa prideš pomagat jutri selit, bom vesela da te bom spoznala
Lahko se mi pa prideš pomagat jutri selit, bom vesela da te bom spoznala
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Deluješ zelo sistematična in pragmatična.
Ne potrebuješ me.
Z mislimi bom s tabo.
Ne potrebuješ me.
Z mislimi bom s tabo.
Super, bom poskusila, hvala!Ananhas napisal/-a:Sem sprobala losjon od Subrine, več kot en mesec. Kratkoročno mi je bil kul, zmanjšalo izpadanje, mi je pa žal izsušil laseSicer mora vsak sam probat, ni nujno, da bo tebi isto. Mogoče edino, da probaš ne česat las po tem, ko na lasišče naneseš, ker potem še po dolžini las malo preneseš. Alkohol notri verjetno?
Neoluščeno proso sem jaz kupovala v Sanolaborju, taka kartonasta škatla je, je pa v različici cel neoluščen in pa tudi že zmlet. Če kupiš celega ga zmelji v kavnem mlinčku.
Ricinovo olje je tisto - tale je pohvaljen (sem takrat kupla prek ebaya)
V glavnem upam, da ti bo Sabrina pomagala, lahko pa dodaš ricinovo in kokosovo mešanico k negi las in pa rožmarinovo eterično olje. Naravno in dejansko deluje
Ja, v tem je alkohol notri, sem ga prav zavohala in me je tudi malo zaskrbelo, da bi kaj preveč skalp izsušilo. Bom porabila to eno flaško, ki jo imam, potem pa verjetno poskusila katerega od tvojih (dražjih
Haha, pomoje bi bila sedaj njegova dolžnost, da organizira eno poslovilno cosmožurko, preden gre potovatisaarijarvi napisal/-a:LZ ti si Cosmoslut tega forumaLed Zeppelin napisal/-a:Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.mislim da zdej res vse poznas v zivo.
hayley napisal/-a: LZ, kdo ti še manjka, da dopolniš svoj seznam?
..aja še Ananhas
Verjetno bi bila edina točna...

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

O sit, a sem se jaz takrat pozabla na to? Sori! Sori!Led Zeppelin napisal/-a:Prinesi mi mojo čokolado.
Dobis po posti. Tako Irsko. Javi mi naslov, ce ni drugacen od cosmobozickovskega.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Vidiš kak mučko sem
, malo se me heca pa že začnem vzbujati slabo vest.
Ko pride kak paket v Slovenijo mi prinesi Cadbury čokolado, ne zato ker jo hočem, ampak ker vem da jo Exit hoče, in jo bom pojedel pred njo.
Tako da če jo daš meni in obljubiš da je nikoli ne pošlješ njej sva kvint.
Ko pride kak paket v Slovenijo mi prinesi Cadbury čokolado, ne zato ker jo hočem, ampak ker vem da jo Exit hoče, in jo bom pojedel pred njo.
Tako da če jo daš meni in obljubiš da je nikoli ne pošlješ njej sva kvint.
Dej LZ kdaj štartaš? Res bi lahko en poslovilen cozmo kurnik v tvojo čast organizirali!
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Bom objavil dva tedna prej na forumu, dobil se bomo v Tivoliju in bom prinesel nekaj pirov , naročil nekaj pic in bo to to.
Bi bilo fajn ja, ne v mojo čast, ampak da se srečamo, ker hočeš ali nočeš je tukaj ratala majhna a homogena skupina.
Bi bilo fajn ja, ne v mojo čast, ampak da se srečamo, ker hočeš ali nočeš je tukaj ratala majhna a homogena skupina.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Sicer sem mislila na kako bolj corny cokolado, npr. tisto z guinnessovo/whiskey filo, ampak ne vem, ce to floata tvoj boat. Meni zveni nagravzno, eni so pa cisto mastni na to.
Cadbury it is.
Cadbury it is.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! DONT DO THAT. ker bo res to nardil, odpru jo bo pred mano pa počas lepo pojedu, js bom norela, on se mi bo pa dejansko direkt v fris smejal :DDDDKo pride kak paket v Slovenijo mi prinesi Cadbury čokolado, ne zato ker jo hočem, ampak ker vem da jo Exit hoče, in jo bom pojedel pred njo.
Ah men je res prov zelo zelo dobra stvar, da sem lzja spoznala, loh bi rekla, da je moj najboljši prijatelj, čeprav sma vmes mela mal pavzice, ker je edn od naju znorel na drugega, ker si znama ornk na živc stopt
sam bi res loh mel poslovilko, pa tko mal hengal
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”