Prinesi mi mojo čokolado

saarijarvi napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.
LZ ti si Cosmoslut tega forumamislim da zdej res vse poznas v zivo.
Ananhas napisal/-a:Sem sprobala losjon od Subrine, več kot en mesec. Kratkoročno mi je bil kul, zmanjšalo izpadanje, mi je pa žal izsušil laseSicer mora vsak sam probat, ni nujno, da bo tebi isto. Mogoče edino, da probaš ne česat las po tem, ko na lasišče naneseš, ker potem še po dolžini las malo preneseš. Alkohol notri verjetno?
Neoluščeno proso sem jaz kupovala v Sanolaborju, taka kartonasta škatla je, je pa v različici cel neoluščen in pa tudi že zmlet. Če kupiš celega ga zmelji v kavnem mlinčku.
Ricinovo olje je tisto - tale je pohvaljen (sem takrat kupla prek ebaya)
V glavnem upam, da ti bo Sabrina pomagala, lahko pa dodaš ricinovo in kokosovo mešanico k negi las in pa rožmarinovo eterično olje. Naravno in dejansko deluje
saarijarvi napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.
LZ ti si Cosmoslut tega forumamislim da zdej res vse poznas v zivo.
hayley napisal/-a:LZ, kdo ti še manjka, da dopolniš svoj seznam?
..aja še Ananhas
Led Zeppelin napisal/-a:Prinesi mi mojo čokolado.
Ko pride kak paket v Slovenijo mi prinesi Cadbury čokolado, ne zato ker jo hočem, ampak ker vem da jo Exit hoče, in jo bom pojedel pred njo.