Seveda se ne da vržt vse v isti koš. Zato sem rekla, da v najmanj 3, če že... v enega take, ki to zaščiteni prakticirajo vsak teden z drugimi, v drugega take, ki so to naredili 1x pijani in obžalovali, v tretjega take, ki so to naredili 1x in jim je bilo ful dobro, v četrtega take, ki so imeli 3 premišljeno, v petega take, ki vejo da imajo std in še vedno redno seksajo nezaščiteni z ljudmi, ki jih komaj spoznajo, itd.
Ravno tako kot se ljudi, ki niso za ons ali imajo radi resne odnose ne more vržt v en koš.
Noben ni vrgel v en koš, je pa res, da kadar nekoga ne poznaš, ne moreš vedet kakšna je situacija pri njem. In da je večja verjetnost, da je to že delal kot verjetnost, da je s tabo izjema. Če smo realni, sploh po žurkah. Npr. če na žuru spoznaš nekoga in te čez 10 min že vleče v spalnico. Zato pravim, da je potrebna dodatna previdnost pri takih situacijah in neznancih in pa da nikoli nisi pijan/a do te mere, da bi ti bilo vseeno ali se bo uporabila zaščita ali ne. Zaradi sebe, odgovornost zase, ne zaradi tega kaj si bo kdo mislil o tvojem početju.
Bolj kot je cesta prometna, večja je nevarnost naleta.
Eh, presenečena bi bila kolikokrat so me tu že označili za prostitutko in koristolovko.

Niso vse iste, jih je pa veliko takih (zaradi razmer tam) in lahko vidim zakaj imajo nekateri predsodek. In dobro za njih, če so previdni malček bolj na začetku ravno tako kot bi bila jaz malček bolj previdna pri nekom za katerega vem, da rad seksa okoli.