Fora, ta z žarki iz hribov....štimam Lr, ker sem vedel da so ti žarki nekje skriti, in jih nisem mogel potegniti od nekje...nakar uploadam v Ig in mi jih en filter potegne ven

.
Ej tega konja sem reševal 1 uro,nakar sem se sprijaznil da je slika v osnovi premodra,ta slika ima sam mal kontrasta in ostrine, nebo je blo pred nevihto, ISO 6400 in bel konj

,karkoli sem spremenil je sam poslabšal zadevo.
Ta z kapljami je izpod marele v poletni nevihti.
Ta dilema z ljudmi na slikah, je pri meni takole:
- nikoli ne slikam iz boka ali skrito
- izogibam se zooma, tako da če nimam poguma priti na 3m, potem raje ne slikam,če že silim nekomu kilsko mašino v obraz, lahko sprejmem odziv
- če človek nekaj počne, in ga slikam, pokažem na kamero, počasi dvignem k očesu in še nikoli nisem dobil negativnega odziva
- nikoli ne slikam otrok, razen če mi sami padejo v kader, pogosto slikam in mi od nekje prileti froc na kolesu
- velikokrat sem slikal in je folk prišel do mene, in vedno je kvečjemu, slikaj in mi pošlji
- če je nekaj specifinega, kot ne vem, punca hodi po vrvi, pridem zraven in rečem, jaz sem ta in ta, to je moj Ig profil, je ok če te slikam, vse bo izpadlo kul
- sem pa mnenja da se splača met DSLR,ker je vbita podoba v glavah ljudi, in imajo vseeno mnenje da nisi šalabajzer...zato je to pomanjkljivost teh super kompaktov, moj frend ma RX100V, pa je zraven mene zgledal k pedo medo creeper

.
Še nikoli nisem doživel negativnega odziva, in če bi ga, bi zadevo razrešil mirno, pravno si pa itak pokrit če je javno mesto.
Sem pa fovš ženskam, ker ko sem slikal na enmu dogodku, sem imel minsko polje otrok, one mirno slikale, jaz pa zbrisal 3/4 slik.
Glede teh presetov mene jeb*, ker nimam nikoli nobenih serij, ker če imaš podobne nastavitve je takoj lažje.
Povej mi tole, a maš ti kalibriran zaslon, ker mene ubija to da predelam sliko, potem mi pa IG in FB ali karkoli na internetu zdrka vse barve?
A maš ta problem,ker jaz sem alergičen na to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.