-* sem si kupil tri karte za kino po zvezdami, sploh se veselim Nolanovega Dunkirka.
-* se ful veselim Dunkirka, sploh ker ima ful močno temno kontrastno barvno paleto, ker sem S I T filmov s spranimi barvami. Je pa res, da dvomim da bo v celemu filmu en tako dober shot kot je long take v filmu Atonement.
Vsak ki zdle nima nič za početi, naj gre na YT in napiše Atonement beach scene (4.59). To je zame definicija filma, čustva, ljudje in gibanje.
-* sem bil nekaj dni nazaj v NM, je mesto zelo lepo, nazadnje sem bil tam ko sem delal tečaj za vojaško prvo pomoč. Smo se dali v pare, potem smo se pa morali vlečti in nositi po vojašnici. Smo imeli eno malo tečno lažnivo pizdico v vodu, tehtal pomoje 63 kg, in ker sem bil takrat zadolžen za določevanje parov, sem mu napisal 115 kg tipa. Ha ha ha. Bruhal in dvomil v obstoj boga
.-* sva s pokojnim prijateljem zvečer tekla ob reki, in je bilo res lepo, takrat gledaš na te stvari kot breme, zdaj se pa spomnim vsakega dneva ne z nostalgijo, ampak bilo je lepo, ker je bilo grajenje.
-* sem spoznal eno neverjetno žensko, resnično tisto vau, in čeprav sem imel omejene dni,ker je spokala domov, sem užival v njeni družbi.
Jaz ne vem kaj je z mano in ženskami iz vzhodne Evrope, obožujem jih.
Obožujem njihovo pragmatičnost, to da so neverjetno ambiciozne, izobražene, direktne in vedno so elegantno urejene.
-* v glavnem, jaz moram spokati nekam na Vzhod ali v Južno Ameriko, spet, ne vem zakaj se vedno ujamem z ljudmi iz teh dežel
.

Sicilija, here I come 
sezone,ki naj bi bla tudi zadnja. Meni je bla najboljsa 2. (oz 2. in 3.) -> Noora <3, 1. malo manj, mogoce je krivo ker sem pogledla najprej 2,pol 3. in sele pol 1. 4. sm pa gledla po izsekih po okrog 5 min pa nism dobila tolk filinga..
mi je res žal, ker so mi ti sprehodi bili res super, pa kužika se je res navadla na mene. na začetku je bilo grozno, zelo jo je bilo strah, ni si upala premaknat, na koncu pa sva bili že res bff.