-* sem si kupil tri karte za kino po zvezdami, sploh se veselim Nolanovega Dunkirka.
-* se ful veselim Dunkirka, sploh ker ima ful močno temno kontrastno barvno paleto, ker sem S I T filmov s spranimi barvami. Je pa res, da dvomim da bo v celemu filmu en tako dober shot kot je long take v filmu Atonement.
Vsak ki zdle nima nič za početi, naj gre na YT in napiše Atonement beach scene (4.59). To je zame definicija filma, čustva, ljudje in gibanje.
-* sem bil nekaj dni nazaj v NM, je mesto zelo lepo, nazadnje sem bil tam ko sem delal tečaj za vojaško prvo pomoč. Smo se dali v pare, potem smo se pa morali vlečti in nositi po vojašnici. Smo imeli eno malo tečno lažnivo pizdico v vodu, tehtal pomoje 63 kg, in ker sem bil takrat zadolžen za določevanje parov, sem mu napisal 115 kg tipa. Ha ha ha. Bruhal in dvomil v obstoj boga

-* sva s pokojnim prijateljem zvečer tekla ob reki, in je bilo res lepo, takrat gledaš na te stvari kot breme, zdaj se pa spomnim vsakega dneva ne z nostalgijo, ampak bilo je lepo, ker je bilo grajenje.
-* sem spoznal eno neverjetno žensko, resnično tisto vau, in čeprav sem imel omejene dni,ker je spokala domov, sem užival v njeni družbi.
Jaz ne vem kaj je z mano in ženskami iz vzhodne Evrope, obožujem jih.
Obožujem njihovo pragmatičnost, to da so neverjetno ambiciozne, izobražene, direktne in vedno so elegantno urejene.
-* v glavnem, jaz moram spokati nekam na Vzhod ali v Južno Ameriko, spet, ne vem zakaj se vedno ujamem z ljudmi iz teh dežel