-se bojim,če bi to praula svojim prjatlcam,da bi mele kašno čudno mnenje o meni,ker so vse čisto samo na fante.
-se bom pogovorila z enim frendom/bivšim fwb o tem k je tak ful odprt človek

saarijarvi napisal/-a:- Da mi je zanimivo.. sploh ni vazno.. koliko ljudi imas okoli sebe.. si introvert, ekstrovert, btk.. v tistem kljucnem momentu, so najbolj pomembne maksimalno tiste 2, 3 osebi, nic drugega. Taksni ljudje so redki, taksnih se je treba oklepati.. Vse ostalo je le 'za okras'

.
.

.
, tako da se nima smisla sprenevedati.Led Zeppelin napisal/-a:-* Leicester je prvak, če bi mi kdo rekel to leto nazaj, bi poklical reševalce da sem srečal nekoga ki je pobegnil iz ustanove za duševno bolne.
Sem bil včeraj navdušen nad LPoolom, mislim da se ima PL naslednjo sezono res bati Kloppa, sploh ko bo kupil dobrega DMja, golmana in zdravega hitrega napadalca.
Kakšna sezona je za njimi.
Led Zeppelin napisal/-a:Ampak sem ji povedal eno malo skrivnost: da moški ne sexamo enako z vsako žensko. Občasno pač katera ni vredna extra truda in te boli k***c, medtem ko za eno bomo crknili v postelji.
) eno žensko, ki je enega tipa po 5-ih minutah poznanstva označila, da je psiho, in to samo zato, ker je pač tip razmišljal drugače in ga ni razumela. Saj se tudi jaz nisem v nekaterih stvareh z njim strinjala, a mi je jasno, da moraš človeku naprej dati priložnost in mu prisluhniti, ne pa ga označiti za psihota samo zato, ker razmišlja na svoj način in mu je včasih težko slediti. 
...vmes sem šla jest kremšnito, ker če že umrem naj bo vsaj v dobrem okusu

in to zato, ker ne vem, če sploh vem, kaj bi mu morala povedati in če bi to sploh lahko naredila na prav način.
ideja o pisanju dnevnika za vsak dan posebej pa mi ni bila nikoli všeč.