-* sem jo odrezal iz svojega življenja, to je to. Lahko prenesem da nikoli ne bo moja, ne morem je pa gledati ko se uničuje in sprejema slabe odločitve. Nisem rešitelj, sem imel pa iskrena čustva in toplino do nje, ampak ne ve kaj je sploh to da se imaš rad, in če se nimaš rad, kako lahko potem sploh nekomu dovoliš da te ima rad?
-* sem se rešil kompleksa rešitelja, nočem vlagati v osebe ki bi imele negativen vpliv na moje življenje. Enostavno ni tam kjer sem jaz že, in ko bo ona tam, bom jaz že veselo kje v Argentini

.
-* je moj problem da vidim v ljudeh potencial, začutim da je ta človek nekdo ki mi lahko nekaj da, in da lahko z njim nekaj zgradim...pozabim pa na: vpliv okolice, družine, prijateljev, lifestyle... Potem gledam tega človeka, in je jasno kaj mora prenehati delati, ali kam mora iti, pa tega nikoli ne naredi...in nisem jezen na njega, ampak mi je iskreno škoda potenciala.
-* nisem jezen ali žalosten, sem vesel, ker vsaj vem da sem šel in bil dovolj odprt, ranljiv in pogumen da sem hotel nekoga, ki mi je bil poseben. Sem pa vesel ker sem znebil bremena, in skrbi zanjo.
-* sem pa zadnje dva tedna pisal en svoj pogled na ljubezen/privlačnost in ko sem končal sem bil zelo zadovoljen nad napisanim, in se veselim dnevov ko bom vsak teden imel nekaj tako resničnega/vznemirljivega da bom lahko razvil dobro idejo, ali opisal nekaj vrednega.
-* je trenutno življenje konkretno tečno, povsod se jebem na polno...ampak, fuck it...zadeve premikam naprej, delam na svojih veščinah in to je to.
-* mi je všeč, da je postal normalen nedeljski pogovor pri kosilu, kje bomo vsi čez nekaj let. Starša se bosta selila na obalo, sestra bo šla študirati v tujino, brat je lokal patriot, jaz bom pa počel svoje svoje stvari po svetu. To je kul, ker vsak ve kaj hoče, in ga noben omejuje.
-* smo zavrteli kratki film, in sem bil zadovoljen...posneto je bilo dovolj profesionalno, moja igra mi ni šla na k***c, in spoznal sem kup kul ljudi, ki so mi dali znanje in literaturo ki jo bom nekoč potreboval.
-* sem razpizden ker sem zamudil vpis na nadaljevalni tečaj krav magaja, jebiga, september.
-* sem spet začel teči, grem ponavadi šele ob 10ih zvečer, ker grem potem samo spati

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.