slovenc79 napisal/-a:bedno se mi zdi, da se je treba "učiti" nekih prvih pristopov, se delati nekaj kar v resnici nisi, samo da pridobiš pozornost. ker itak se prej ali slej izkaže, da je vsak človek v resnici precej drugačen, kakršnega se je na začetku igral.

.
. .
. greš k njej, "živjo, simpatična si mi, bi se dobila kdaj na pijači?" kako bi reagirale na tak pristop? mogoče preveč to the point, ampak čemu kompliciranje?
 greš k njej, "živjo, simpatična si mi, bi se dobila kdaj na pijači?" kako bi reagirale na tak pristop? mogoče preveč to the point, ampak čemu kompliciranje? ne rabiš videza, ne rabiš se učit in prepoznavat govorice telesa, pogledov, nasmehov, gibanja.. tukaj ni namigov. pišeš kar pišeš in ostane črno na belem, in vsak bumbar lahko to prebere in razume
 ne rabiš videza, ne rabiš se učit in prepoznavat govorice telesa, pogledov, nasmehov, gibanja.. tukaj ni namigov. pišeš kar pišeš in ostane črno na belem, in vsak bumbar lahko to prebere in razume  

Led Zeppelin napisal/-a:Slovenc, privlačnost je temelj da lahko ti potem ustvariš nekaj vrednega. Ženske na začetku ne zanima kdo k***c si ti, kaj delaš, kako odgovoren si v življenju...one te pogledajo od glave in do pet in se odločijo če je to to, če ti bodo sploh dale priložnost da jih osvojiš, sexaš z njimi ali si oče njenih otrok.
Ti kot oseba, nek partner jih zanimaš šele po temu, ko si jim privlačen, in ali jim pač to klikne, ali ti to samo ustvariš...koga boli k. kako si prišel do tega?
In to mede nekatere moške, da ne poštekajo da prilačnost ni izbira, in to je zajebano...zato imajo nekatere ženske celo življenje slabe tipe, ali pa pač padajo na nabildance...to zato, ker spet: privlačnost ni izbira. Ni logična odločitev, ampak popolnoma biološka.

, seveda da ima vsak nek profil kaj mu vizualno sede, ampak drugi faktorji so ravno tako, če ne še bolj pomembni.
, seveda da ima vsak nek profil kaj mu vizualno sede, ampak drugi faktorji so ravno tako, če ne še bolj pomembni.disketa napisal/-a:Res je, pri privlačnosti je videz večinoma stranskega pomena (razen seveda, če ti kdo vizualno pač ne potegne).
Bunk, evo, iz prve roke- če bi sedanjega partnerja izbirala izključno na podlagi videza, ga ne bi izbrala. Ko sva se spoznala me njegov videz ni ravno privlačil, grd mi pa tudi ni bil. Neko povprečje, v množici ga ne bi opazila. Zdaj pa mi je njegov obraz najlepši na svetu. Kar me je na začetku privlačilo, je bila njegova samozavest, smisel za humor, oddajal je res krasne vibracije. Ko se je pogovarjal s tabo, si imel občutek, kot da tisti trenutek obstajaš samo ti. Marsikatera se mu je ponujala. In si moreš mislit, ima ravno take 'napake', zaradi katerih si ti zakompleksan.
Je pa verjetno res lažje jokat, kako je nefer, če ne izgledaš kot Brad Pitt, kot pa delati na temu, kakšne vibracije oddajaš.