*da sem odvisna od telefona! od oktobra dalje je grozno. konstantno gledam na telefon, če lučka utripa (če sem dobla sms ali snap) in včasih si že tako močno to želim, da jo dejansko vidim (!!) in odklenem fon pa ni nič
mislim, kje so stari časi?! včasih sem ga mela cel vikend v torbici ali žepu, zdaj pa ga nesem zraven, če grem lulat
na srečo ga pustim na miru, če sem v družbi.
*sem dobila mesto kot model za ultrazvok, ne morem verjet, da mi je uspelo not prit !:D
*sem se htela prijavit na enomesečno izmenjavo (v čile, indonezijo ali tajvan), ampak bom raje počakala do 5. ali 6. letnika, upam samo, da mi takrat uspe in nisem zdaj zamudila priložnosti
*vesela sem, da sem si uredila prehrano, da ne pijem več kave vsak dan, da sem občutno zmanjšala vnos mesa, da ne pijem več vsak torek, kvečemu enkrat mesečno, začela sem redno tečt in kolesarit, teža počasi pada (sem že pozabila KAKO počasi gre to..)
*samo še sladkarije je treba izločit haha
*imam super družbo, s katero hodimo v času faksa ob torkih ven in ker smo nazadnje bli skupaj junija, me od oktobra naprej vabijo ven, en me je zadnjič prepričeval skoraj dve uri, da se jim pridružim. ne morm verjet, kako srečo mam, da poznam te ljudi, ko se dejansko počutiš zaželjeno. obožujem jih, resno. ker pri stari sem mogla vedno sama rečt, da pridem, vprašal ni noben nikoli, kaj šele da bi me prepričevali.. ah
*mi gre na živce, da mam že sto let isto dolžino las, ker se mi konice sproti polomijo oz. odlomijo
*obup kar se tiče oblačil v naših trgovinah. edine hlače kaj so pod 20 eur pa so številka 32. super. res. bom si pa dvojne kupla pa dala vsake na eno nogo.
*zdaj vmes, ko sem to pisala sem enih 20x pogledala na telefon!!!!!!