-je vse to z njim nekaj nepoznanega, novega, bi rada ugotovila kaj to je
-sem mela v planu, da bo tale vikend za spremembo malo bolj delaven, ampak niti približno ne uspeva
- bi lahko kar cel vikend preživela v postelji z njim

notr sm bla prakticno 4 ali 5 ur, skrbno prebirala kose, nasla res cudovite stvari.. Nakar mi na kasi recejo, da posterminali zal ne delajo in da sprejemajo samo gotovino. Amm, ok. Asevihecate. Na bankomatu tud ne morem dvignit vec kot toliko, zaradi limita. Recem ok, grem dvignit kolikor pac lahko, ceprav to pomeni, da si bom od vsega nabranega izbrala lahko samo nekaj malenkosti (
).. Pridem do masine: ''can't read your chip, unknown''.. Aha.Cel dan sel v nic. Notranje malo umrem.. Vseeno prehodim cel shopping center, koooncno najdem en bankomat, ki je malo manj ksenofobicen do kartic, dvignem tisti drobiz, grem nazaj na kaso, strtega srca izberem samo nekaj kosov (
). Prodajalko prosim, naj mi vseeno pospravi ostalo na stran, da bom prisla v tisti zadnji uri preverit, ce bojo terminali slucajno zaceli delat.. Se mi grenko nasmehne in rece 'ok, ampak vedite, da ze celo popodlne ne delajo'.. Grem zabijat cas do prevoza.. se odlocim, da 10min pred odhodom vseeno poskusim sreco. In HOP!.. so zaceli delat
Never give up, hehe.

Mishela napisal/-a:*sem se htela prijavit na enomesečno izmenjavo (v čile, indonezijo ali tajvan), ampak bom raje počakala do 5. ali 6. letnika, upam samo, da mi takrat uspe in nisem zdaj zamudila priložnosti![]()

McLarnovc napisal/-a:-da opažam da so se uporabni-ce/-ki skoraj kompletno menjali in ne poznam skoraj nobenega več![]()
-da se mi zdi forum nekam mrtev

I smell frustration.
Pri fantih vsaj dobis sus dodatne motivacije, ko se kdo obrne za tabo

in vsec mi je.