Led Zeppelin napisal/-a:Moški izpade šibek, ko se loči od temeljev moškosti in začne oddajati žensko energijo. To ne mislim v negativnemu smislu, ampak da se začne ženska čutiti da moški od nje zahteva čustveni odziv. Ko moški začne moledovati za odziv, pozornost in odločitve od ženske, je to strel v nogo. In to vem, ker sem se tudi jaz nekoč tako obnašal.
Ker temelji moškosti so, samozavest, odločnost, neodvisnost. Veliko moških misli, da če pridejo do ženske in butnejo: Lepa si, te lahko peljem ven? Ali pa si mislijo, da če ji pišejo vsak dan da bodo izpadli vztrajni, je efekt ravno obraten.
Ženske se rade počutijo ženstvene zraven moških, in moški nikoli ne bi smel dvomiti da ji je všeč, ne bi spreminjal celega dneva samo zato da bi speljala tisto pijačo, in če mu bo srala po glavi in ne bo vložila svojega dela, bo odšel od nje.
In če si ti pripravljen vložiti cele dneve da preko interneta prepričaš neko bejbo da si pravi zanjo, in si se ob prvi minuti pripravljen peljati do nje, si pripravljen odložiti svoje delo zato da odpišeš na vsak njen sms, te to ne bo pripeljalo nikamor, in si sam kriv za končni rezultat.
In če si zavrnitev vzameš k srcu, je to tvoja krivda...zunaj je ogromno žensk, in ob sebi si želiš nekoga, ki bo vesel da te vidi.
Kar je povdarjeno je 1. ZAPOVED v ljubezenskem življenju. Ne, niso nam všeč tipi, ki oddajajo žensko energijo, saj jo same imamo (načeloma) več kot dovolj. Izjema so punce, ki so bolj podobne tipom - reče se jim tudi možače, grobe poteze, ponavadi imajo punco namesto fanta...
Glede vlaganja prostega časa pa se ne strinjam čisto z to trditvijo. A naj mi ne odpiše na SMS? (jz bom mislila, da mu je vseeno zame). Ignorance ne prenesem, je pa velikokrat razlgo za razhod tisti stav "boli me k***" za vse in tudi za njo. Ne, meni ni cool, da se mi zadnjo minuto sporoči da greva kam, ker tudi jz imam svoj lajf in svoje obveznosti in ne čakam doma, da me bo "sanjski moški" morda poklical in povabil kam. Lažne obljube, ko reče da pride k temi in mora potem nekaj drugega počet, čeprav sta se 1 teden nazaj zmenila da bosta večer preživela skupaj, je meni nedopustno obnašanja in nespoštovanje ženske! In če nismo preveč zagledane, vas skenslamo na tej točki in prav je tako.
Hitro vidiš ali je ženska/moški zainteresin(a). Vsekakor nisem za podrejanje žensk v smislu prilagajanja, ko bo naš princ na konju morda imel 10 minutk za nas, med dvema klicema, biznis itak ali med štoranjem po fajn in podjebavanjem folka na istem.