-* je bil Grossman kul, čeprav je mnogo manjši kot sem pričakoval
-* sem čisto pozabil da je hrana na vzhodu Slovenije cenejša, in dobiš večjo količino. Awesome.
-* Je Ljutomer luštno mesto, sem ugotovil da imata Ptuj in Maribor podobno arhitekturo.
-* sem ugotovil da so si vsi slovenski kulturni dogodki zelo podobni, v 90% primerih pride samo žlahta in kolegi, če je igra, pride celo babica, če je grafična razstava mama, če je pa kakšna bulšit inštalacija, pa noben

.
-* sem ujel še konec Piva in cvetja, ampak so bili že vsi koma ko sem priletel tja, je bil pa Magnifico..tko da, kul..
-* poskušam biti bolj nasmejan ko srečam ljudi, v prihodnosti bo veliko odvisno od mojega nasmeha in odprtosti. Bil sem slab z imeni, zdaj pa vsako ime ponovim nekajkrat v glavi ko srečam človeka in si zapomnim, in poskušam vaditi small talk, da pokažem ljudem da se zanimam za njih.
-* me rezultati presenečajo, ljudje so bolj prijazni, bolj odzivni, ljudje imajo res radi občutek da se oni počutijo pomembni v tvoji bližini, pa naj bo to ženska ki ti da kepico sladoleda, do pomembnega pisatelja.
-* sem celo življenje misli, da sem slab v socializaciji, da sem točno tak in tak. Ampak bolj kot ugotavljam, je vse samo nek skill, nekje si boljši, nekje si slabši..vse ostalo pa lahko vadiš in vadiš in boš spremenil.
-* sem začel neke nove TRX počepe, tako da sem včeraj hodil kot da bi nosil lubenico med nogami. Ampak, jbg...treba.
-* lahko pazim prijateljičino stanovanje v Ljubljani cel teden. Mansarda, 40 stopinj...lepa hvala

.
-* sem na internetu našel neke cdje od Avtomobilov, Martina Krpana in Pomaranče. So vsi tako dobri, zakaj noben ne vrti teh dobrih komadov?
-* je zraven Ljutomerja vas, Stara nova vas. Clever.
-* se grem kopat v Krko, pri vasi Krka. Clever.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.