Čeprav ti maratona ne priporočam, ker večino maratonov gre po betonu in to je pa smrt za kolena in škoda je dokazovat na maratonu in držat a potem po maratonu bo pa bolečina v meniskusu. Bolje it na žaka imaš tist pomožni štadion skos odprt imaš označene kilometre tako da veš kdaj je 10km, pa še na tleh je žaganje kar je veliko bolje za kolena.
- priznam da ker je vsak dan tour de france, sem bil danes mal preveč pameten pa sm hotu isto časa kot oni na današnji etapi z isto hitrostjo na sobnem kolesu pregont teh 60km. Prvih 20 min smo bili tam tam s tistimi na televiziji (res pa je da sobno kolo malo zavaja kilometre kot tam v resnici), samo po 20 min klub klimi na 21 stopinj sem bil zjeban in za izžet in sem odustal
A oni pa dobri 2 uri z takim tempom in na vročini, jebiga kolesarji so stroji, res je pa tud da jih kar dosti na dopingih ...Je bil pa top filing bom še kakšen dan ponovil, vmes sem že dobil malo občutka ko sem gonil pred tv da že z njimi gonim
. Mogu bi si 3D očala nabavt hahah potem bi pa bilo veselo haha ko bi bil kakšen karanbol na tekmi bi pomojem še mene šejkal 

no daj, uniči bratovo srečo, ker si sam ne moreš najt punce, ker logično nobena ne bi bla s takim tipom. kak testira moje živce, hjooo.