haley napisal/-a:floribunda napisal/-a:+ če tvoja bodoča partnerka ne bo imela istih pogledov na to kje bi živela bla bla, bosta mela problem.
Tole je tudi najprej meni padlo na pamet, ko sem prebrala tvojo objavo!
Ti rajši še uživaj in potuj, pa se potem čez par let obremenjuj s hišami in podobno.

To je res glavni argument proti temu, da ne začnem z zbiranjem papirjev in dovoljenj jutri. Hkrati pa vem, da želim nekoč živet na podobni lokaciji kot je ta blizu staršev, torej v naravi in vsekakor izven mesta.
Težko bi me katerakoli prepričala v drugačen način življenja, konec koncev je cilj, da si s partnerjem želita enake stvari (sploh pri takih pomembnih odločitvah), drugače je itak zveza obsojena na propad.
Moj glaven problem je, da težko mirujem, in se sprijaznem da imam še 5 let časa preden začnem z velikim projektom na osebnem področju, sploh sedaj, ko sem skoraj zaključil študij in imam dosti več časa

Konstantno imam občutek, da če ne napredujem in ne delam, da stagniram, nevem kako bi drugače to opisal. Mogoče zaradi tega, ker do sedaj nisem imel pretirano veliko prostega časa, in čutim, da je sedaj čas, da nekaj naredim zase. Upam, da ne kompliciram preveč, mi je zabavno to pisat, ker teh zadev ne povem nikomur.
Fotr je mi je podal najboljši nasvet; "najd si žensko in bo hitro zmanjkalo časa ter denarja

"