Ker mi je na tem forumu všeč, da je večina ljudi mladih, me zanima vaše mnenje.
Trenutno se odločam, ali se bi pri mojih letih (21) podal v gradnjo hiše na parceli poleg hiše svojih staršev (lokacija je super, parcela je zastonj). Finančno sem tega sposoben, ker poleg študija in šole delam že od 16 leta dalje.
Glede na to, da si v prihodnosti želim družine, se mi zdi gradnja hiše smiselna in vsekakor naložba v prihodnost, vseeno pa me matra dejstvo, da zaradi tega ker sem bil vedno vpet v posel in študij nisem še imel resne zveze, česar si zadnje čase, ko sem si začrtal več prostega časa in manj dela zelo želim. Bojim se, da bi hišo v nekih 5 letih naredil, potem pa bi se odeslil bodisi zaradi službe ali punce. Vsekakor je hiša potem neka obremenitev, čeprav si življenje na tej lokaciji z lahkoto predstavljam, bližina staršev me ne moti.
Kakšno je vaše mnenje, kaj si punce mislite o takem početju itd. Vsakega mnenja bom vesel. Če se le da, prosim brez nasvetov, da naj pri svojih letih raje potujem in žuram itd. (tega mi ne manjka

Vsekakor bom enkrat v prihodnosti gradil, življenja v malem mestnem stanovanju, si ne predstavljam. Zato razmišljam, da bi začel sedaj in ne izgubljam časa.