Evo, tukaj pa ena ki se ravno spušča v nekaj takega

Situacija je taka: skoraj dve leti po razhodu sem še vedno mal zaljubljena v bivšega - ali pa je to samo zato, ker je bil moj edini fant in me vsi lepi spomini glede ljubavi vežejo na njega, ampak to je stvar druge teme. V glavnem, za kaj resnega mi res ni, potrebe so, ne da se mi pa več preganjat enih levakov po diskačih. Čez 3 mesece grem za (vsaj) leto in pol na magisterij v tujino - se pravi da ima zadeva rok trajanja in nobenemu od naju ne bo treba rečt "konec je", tudi zaradi tega ne bi blo fino če bi imela resnega fanta in nebi mogla polno uživat tujine (ne zato ker se nebi mogla it casual seksa, ampak ker bi ga ves čas pogrešala).
Tipa poznam iz počitnic, kjer sva imela en one night stand, potem sva se pa slučajno srečala še enkrat na fešti, obujala spomine in padla je ideja da bi imela neki na stran. Je štiri leta mlajši, samovšečen, razvajen in hudo potreben mulček, sicer pa noro fejst in res dobro seksa, tako da je to edino kar mi je res všeč na njem. Prvič se dobiva v pojutrišnjem, da dorečeva pravila in se pač požgeva

Noben ne more vedet kako se bo končalo, ampak jebiga, dokler bo zabavno bo sploh fajn, če bo pa kakšen srček zlomljen pa tud ne bo konc sveta