* tri tedne že groznooo spim. kaj dodatno poslabšuje stvar? moji super sosedi, ki se odločajo seksat ob nemogočih urah - 3h, 5h zjutraj. in so reeees glasni. včeraj sta še mamo zbudila. tak da hvala k* pocen materiali pri gradnji novih blokov pa neobzirnost sosedov. včasih se še tak pred stanovanjem, kjer ma vsako stanovanje tak atrij, glasno pogovarjata, poslušata glasbo.. ob treh zjutraj. danes ukrepam. men res tega ni treba poslušat. seksajta po mili volji, i dont care. sam nočem d me ti zvoki zbujajo, ker se počutim ekstremno neprijetno, pa itak sem tečna, če me kej zbudi sred noči.
* se počutim ekstremno osamljeno.
* hvala bogu za knjige, da se lahk potopim v nek drug svet, ker mi take misli šibajo po glavi, da ni za nikamor. atm berem ano karenino. klasik, ki sem se ga par let izogibala, ker sem se bala, da je "pretežka" knjiga zame. surprise surpise! zgodba se zelo lepo bere, tekoče teče, način na katerega predstavlja zgodbo skozi različne like... i love it

* pozna katera kakšne efektivne vaje za samozavest? pod to ne štejem kakšne motivacijske knjige, knjige za samopomoč, ker jih ne prebavljam. opazila sem namreč, da imam resne težave s samozavestjo. do idealne teže, ki sem si jo zastavila (srednješolska teža), mi manjkajo 4 kilce (kar se na moji višini res skorajda ne vidids

), zgubila sem 24 kil, ukvarjam se s športom,etc.... ampak sem vseeno še totalno nezadovoljna s sabo. mislila sem, da mi bo izguba kil pomagala sprejeti samo sebe, da bom bolj zadovoljna s sabo... prav tako sem se skozi šolsko leto udejstvovala na različnih področjih, razbijala/se prebijala skozi svoj comfort zone... in sem zdej res rahlo izgubljena, ker je samozavest še vedno na nuli, nenehno se primerjam z drugimi (to vem, da je zelo zelo slabo), se ponižujem :s help?
* sicer je pa za mano odličen mesec pa pol

ne vem kdaj sem se nazdanje tako potepala

festival, kruzanje po hrvaški, delala sem, morje, nemčija, pikniki

če sem bila doma v tem mesecu pa pol 5 dni, je veliko

odlično poletje, odlično.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”