*Abby** napisal/-a:No, če si prepričana, da si v odnosu želiš moškega, potem si pač biseksualna, seveda.![]()
Še vedno mislim, da si precej mlada in da je prihodnost s tem moškim vsekakor precej malo mogoča ... zato se bi z njim pogovorila in morda res poskusila trojčka in se ne bi preveč obremenjevala, kaj bo to prineslo, sploh če je on že rekel, da mu bi bilo to okej.
Kje najti primerno punco, če nočeš iskati na internetu ... ne vem. Nekako boš morala prebiti ta zid in stopiti v kontakt, razložiti situacijo ... mogoče kakšen gay bar?
Se mi pa ne zdi to posebej nenavadna želja, bojda o seksu z ženskami sanjari precej punc. Nimam pa žal sama te izkušnje.
ooo hvala za razumevajoče besede, res se bom potrudila, ker ne želim samo sanjariti....kdaj mi bo to uspelo, če ne sedaj ko sem mlada, polna spolne energije in radovedna hehe... pa naj kdo reče da ženske nismo najbolj erotična bitja, mene vzburjajo zeloooo in tud sama s sabo se rada igram, čeprav me fant zadovolji kakor je treba... ženske smo zakon !!!!