vedno bolj prihaja na dan moja fantazija.... imam 20 let in že ko sem začela spoznavati svoje telo v mlajših letih, sem ugotovila da me neznansko privlačijo ženske. Trenutno imam resnega fanta eno leto, ki je tudi moj prvi, saj sem glede moških dosti bolj izbirčna kakor glede žensk. Moj ima 35 let in mi nudi varnost, podporo, spoštovanje, zato ga ljubim in z njim krasno uživam v seksu, potrudi se za moj užitek in ga cenim kot človeka. Nikakor pa mi ne gre iz glave ljubljenje z žensko, sanjarim o pripadnici nežnejšega spola ki bi imela enake želje kot jaz, da bi jo oralno zadovoljevala, in slišala stokanje iz njenih ust... Nočem izpasti packa, vendar te ženske nežnosti mi moški ne more nadomestiti. Njemu sem to željo že zaupala, on pa pravi da ga ne moti in da ker me ima rad bi mi ugodil prav v vsem in z veseljem sprejel v najino posteljo mojo izbranko.
Sedaj pa vprašanja za vas:
Ali katera opaža pri sebi podobna nagnenja? Kako naj nadaljujem s tem? Ali naj preprosto si poskušam to izbiti iz glave, ker bi mogoče moj dragi mislil da me ne zadovolji dovolj.... Zelo me muči, po eni strani hrepenim po taki izpolnitvi fantazij, po drugi strani želim biti "normalna" ! Nato pa se v prašam kaj je v tem norem svetu sploh normalno. Le eno življenje imamo in si sami postavljamo predsodke...

"Če bi rad bil srečen, bodi." L.N. Tolstoj