* tale julij je bil zelo zanimiv, pester... definitivno je prehitro minil

jeza, žalost, veselje, srčne težave...
* izpiti so vsi opravljeni, čakam še zadnje "papirje", da dokončno uredim izmenjavo. Festival odlično izpadel, vreme nam je malo zagodlo, ampak je bilo res super. Moja dolgo pričakovana poletna ljubezenska avantura se je "uresničnila" - prelepih 12 dni, ki so se končali s solzami (pogrešam ga); lenarila nisem - našla sem si delo za krajši čas, da sem si zaslužila denar za dogodivščine v avgustu... super mesec, res prehitro minil

* sem pa totalno razočarana nad odnosom delodajalcev - itak te vedn prej*, premal plačajo... tole je blo pa zdej tumač - žaljenje, obtoževanje... že 7 let delam prek študentskega servisa, pa še nisem mela tak bedne izkušnje... čakam še na to, da mi nakažejo preostanek denarja in tak cvikam, ker na zadnjo obtožbo nisem ravno lepo odreagirala... sam ne prenesem, da me po krivem obtožijo... nisem mogla bit tih...
* hkrati se to razočaranje prenaša na medosebne prijateljske, ljubezenske odnose. očitno preveč pričakujem od posameznega odnosa, pa sem potem razočarana. neki bo treba spremenit, ker ne znam preusmerit tega čustva v nekaj produktivnega... kvečjemu ležim v postelji pa premlevam, premlevam, se jočem.
* po enem letu in pol, odkar sem samska, sem spet začutila tiste metuljčke, mislim, da bi se res lah zalubla... ampak si nisem ne dovolila, niti nisem hotela, ker je razdalja res prevelika, bv vzdrževat taka čustva. kljub temu, da sprejemam neke racionalne odločitve v zvezi s tem, mi ne pomaga... boliii ahhh.... še posebi dejstvo, da je on to sprejel, in da se kaže rahla ohladitev z njegove strani, kar je edino normalno... ker drugače bi oba trpela. me pa vseeno boli, da je to kar tako sprejel. ah. move on... če ne druga, sem prišla do zaključka, da moram paziti kako hitro se navežem na ljudi.. def. bom ohranila te dneve v lepem spominu
* danes grem pa končno tudi na morjeee (sicer že tretjič letos

nekak mi rata vedno al zastonj pridet na morje, al pa zelo zelo poceni hihi). 4 dnevi uživancije! branja knjig na plaži! plavanja!
* za avgust pa razmišljam o festivalu, al kakšnem mini potovanju... hmmm...
* čaka me še sicer zviševanje ocen... preljuba štipendija <3
* uživajte!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”